Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4807 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2013 - 17:49

Başkan Aydın’ın 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Aydın’ın 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış
“Geleceğimizin teminatı gençlerin daha iyi yetişmesi kaliteli eğitime bağlıdır. Bunun için Belediye olarak her türlü fedakârlığa hazırız” diyen Başkan Aydın; Sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Aydın’ın 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

“Geleceğimizin teminatı gençlerin daha iyi yetişmesi kaliteli eğitime bağlıdır. Bunun için Belediye olarak her türlü fedakârlığa hazırız” diyen Başkan Aydın;  Sözlerine şöyle devam etti. “İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır.

Gerçekten, hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Bu nedenle; Muasır medeniyet seviyesine ilerleyen devletimizin, bu atılımının emin adımlarla daha da ileriye ulaşabilmesi ve çağdaş ülkeler arasında yerini alabilmesi için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak zorundayız. Bizlerde bu anlamda öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için belediyemiz tarafından her yıl yaptığımız gibi yine bu yılda, Belediye sınırları içinde bulunan tüm okulların bahçelerinde gerekli olan temizlik çalışmalarını yeni eğitim-öğretim yılına kadar tamamlanacağız.

Eğitimde, bilimde ve sanatta çağdaşlığı  hedefleyen, demokratik ilkelerin ve insani değerlerin yüceltilip yaşatılması hedefiyle karşıladığımız 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının tüm Öğretmenlerimize, İdari kadrolarımıza, Öğrencilerimize ve velilerimize başarı, huzur ve esenlik getirmesini temenni ederim.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir