Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5034 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2012 - 12:05

Başkan Aydın'ın Anneler günü ve Engelliler haftası mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Aydının Anneler günü ve Engelliler haftası
Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ın Anneler günü ve Engelliler haftası mesajı

   Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında;

 

                            Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını bizden esirgemeyen annelerimiz her zaman baş tacı olacaktır. Bizi millet yapan değerlerin her birinde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz, en çok annelerin payı vardır. Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi de yine annelerdir.

 

                                   Doğumdan itibaren çocuklarının üzerine titreyen, onlarla birlikte sevinen ve onlarla birlikte üzülen anneler hepimizin baş tacıdır. Yaşadığımız coğrafyaya adını veren, savaşta, barışta, yoklukta, varlıkta hayatın her anını güzelleştiren, kolaylaştıran ve anlamlandıran annelerin üzerimizdeki hakkını ödemek mümkün değildir.

 

                                   Nesillerin yetişmesinde önemli rol üstlenen karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını bizden esirgemeyen annelerin yılda bir kez hatırlanmaması, bilhassa “Cennet annelerin ayağı altındadır.” diyen bir Peygamberin ümmeti olarak, annelerimize daima şefkat ve merhametle yaklaşılması gerekir.

 

                            Bu duygu ve düşüncelerle, çocukları için fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz olan bütün annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah´tan rahmet diliyorum dedi.


Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. AYDIN mesajında;

İnsan,  hayatını iniş ve çıkışlarla, çeşitli engel ya da kolaylıklarla sürdürür. Varlıkların en akıllısı olan insanın sorumlulukları pek çoktur. Bazen kendi eliyle zorluk veya nimetlerle karşılaşır, bazen de elinde olmadan bir takım sıkıntılar veya güzellikleri yaşar.

Her insan, ya engelli, ya engelli yakını ya da engelli adayıdır. Dolayısıyla bu konu herkesi yakından ilgilendiren, herkesin çözüm üretmede rol almasını gerektiren bir konudur. Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir. Bizlerde engelli bir insan olabileceğimiz gibi ailemizden engelli insanların olabilmesi her zaman mümkündür.

Engelli insanların var olan sorunları yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Bu sorunu toplum olarak benimseyerek, çözümü aşamasında çalışmalar yapılması gerekmektedir. Engelli insanımızın toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Son dönemde devletimizin, sivil toplum örgütlerimizin ve engelli ailelerinin büyük çabalarının neticesi olarak eğitim, istihdam, bakım, rehabilitasyon ve sosyal entegrasyon gibi konularda büyük ilerlemeler kaydedilmiş bulunmaktadır.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının ve çözüm önerilerinin gündeme getirilmesine fırsat sağlayacağına inandığım Engelliler Haftası'nın başarılı geçmesini temenni ediliyor, engelli vatandaşlarımıza mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum" dedi.

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir