Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4535 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Eylül 2012 - 18:33

Başkan Aydın'ın Gaziler Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Aydının Gaziler Günü
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, 19 Eylül ''Gaziler Günü'' nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, 19 Eylül ''Gaziler Günü'' nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.” diyen başkan, Mesajında;

“Bilindiği üzere bazen devletler ve milletler arasında silahlı mücadeleler, savaşlar olur. Bu mücadele, genellikle toprak kazanmak, hâkimiyet veya bağımsızlık mücadelesi şeklinde gerçekleşir. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.

Şehit ve Gazilik İnanç ve geleneklerimizde yer almakta olan onurlu payelerdir. Her Türk Vatandaşı da bu onura kavuşmak için vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı, soydaşları ve kutsal değerleri için savaşır. Çünkü milli hasletimizde olan bu duyguların, Türk milletinin her bireyi için vazgeçilmez bir anlamı ve önemi vardır. Bu ülkenin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi, bu yüce mertebeye ulaşan kahramanlarımızın tümünü, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz.
 

Her yıl “Gaziler Günü” olarak kutladığımız 19 Eylül’lerin, çocuklarımız için, gençlerimiz için, tarihimizi öğrenmeye, anlamaya vesile olmasını diliyoruz. Çünkü geçmişini bilmeyen, saygı duymayan, köklerine sahip çıkmayan milletler tarihte iz bırakamazlar ve yok olurlar.

91. yıldönümünü kutladığımız “Gaziler Günü'”nün bir gün ile kalmamasını diliyorum. Yurdumuzda vatanımızın, milletimizin, devletimizin, bayrağımızın varlığını, dolayısıyla istiklal ve hürriyetimizi, milletçe namus ve şerefimizle yaşıyor olmamızı şehit ve gazilerimize borçluyuz. Yaptıkları bu fedakârlıktan dolayı milletçe şehit ve gazilere çok büyük değer vermekteyiz. Türk vatanının ve Yüce Türk milleti ile Türk devletinin ebedi varlığını devam ettirmek, milli birliğini ve bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir