Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4504 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Mart 2013 - 13:00

Başkan Çağırıcı Akıllı Belediyeciliği anlattı

Büyüt
Küçült
Başkan Çağırıcı Akıllı Belediyeciliği
Marmara Belediyeler Birliği Başkanvekili Lokman Çağırıcı, “28-29 Mart tarihlerinde düzenleyeceğimiz. Akıllı Belediyecilik Zirvesi, belediyecilik tarihi açısından bir milat olacak” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Başkanvekili Lokman Çağırıcı ve Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Engin Aksoy, Ali Çağatay’ın hazırlayıp sunduğu “BloombergHT Ana Haber”e canlı yayın konuğu olarak 28-29 Mart tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel’de düzenlenecek Akıllı Belediyecilik Zirvesi’yle ilgili bilgi verdi.

Türkiye’de belediyeciliğin daha da gelişmesi için belediye personeline yönelik eğitim programlarının gerekli olduğuna değinen MBB Başkanvekili ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin önderliğinde, üye belediyelerimize yönelik önemli çalışmaların altına imza atıyoruz. Belediyelere yönelik eğitim ve bilgilendirme programlarını, konusunda en başarılı eğitmenler, uzmanlar, aydınlar ve akademisyenlerle birlikte düzenliyoruz. Bilimsel ciddiyet ve akademik tecrübe ile hareket ederken, özel sektörle belediyelerimizin entegrasyonunu da sağlayarak, teknolojik gelişmelerin belediyelerimiz üzerinden halka ulaşmasını sağlıyor, böylece halkımıza daha hızlı ve etkin hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“AKILLI BELEDİYECİLİK ZİRVESİ MİLAT OLACAK” 
Konuşmasında İstanbul’un siyasi, demografik, tarihi ve kültürel özelliklerine de vurgu yapan Başkan Çağırıcı, “Vodafone’un ana sponsorluğunda 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak Akıllı Belediyecilik Zirvesi’ni çok önemsiyoruz. Birbirinden farklı yenilikçi çözümler ve teknolojik çözümler birçok belediyede uygulanıyor ancak anlatılmıyor. Bu noktada Akıllı Belediyecilik Zirvesi belediyecilik tarihi açısından bir milat olacak. Sahip olduğu küresel tecrübelerini kullanarak mobil iletişim dünyasındaki yeni hizmet ve teknolojileri, başta belediyeler olmak üzere kamu kuruluşlarına aktaracak olan Vodafone Türkiye’ye de ayrıca teşekkür ederim” derken, Bağcılar’da yürütülen dijital belediyeciliğe geçiş süreciyle ilgili de bilgiler verdi.

“BELEDİYELERE FAYDALI OLACAĞIZ” 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy da, “Akıllı Belediyecilik Zirvesi, makineler arası iletişim (M2M) teknolojilerinin sağladığı akıllı iş yapma yöntemlerini ve bu alandaki uygulamalarımızı belediyelerle paylaşma fırsatı bulacağımız bir platform olacak. Vodafone Türkiye olarak, çalışmalarımızı Marmara Belediyeler Birliği aracılığıyla en iyi şekilde anlatarak, belediyelere faydalı olacağımız kanaatindeyim” dedi.

BloombergHT Yayın Koordinatörü ve Ana Haber bülteni sunucusu Ali Çağatay ise Türkiye’deki belediyecilik sisteminin gelişimine yönelik çalışmalarından ötürü Marmara Belediyeler Birliği’ne teşekkür etti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir