Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3741 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2022 - 08:44

BAŞKAN EMÜR’DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN EMÜR’DEN GAZİLER GÜNÜ
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gazilerimiz ve şehitlerimiz Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarıdır. Şehit ve gaziler toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir. Bu anlamlı günün, ulusumuzca, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir. Onların mücadelesi ve başarısı yolumuzu çizmiş ve aydınlatmış olup, Türkiye Cumhuriyeti, onların paha biçilmez fedakârlıkları sayesinde daha güçlü bir şekilde çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektedir.
Cesareti, ileri görüşlülüğü, kararlılığı ile tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğünü korumak adına büyük mücadelelerin ardından büyük zaferler kazanmışlardır.
Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir