Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2701 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2022 - 19:01

BAŞKAN EROĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN EROĞLU’NDAN YENİ YIL



İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, milletin sıkıntılarla boğuştuğu bir yılın geride kaldığını belirterek, "Yeni yılda vatandaşlarımıza öncelikle sağlık, ekonomik ferahlık, huzur ve tabi ki İYİLİKLER diliyorum" dedi.


İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gerçekten zor ve çileli bir yılı geride bıraktık. Bunda ülkemizin ve şehrimizin kötü yönetilmesinin büyük payı olduğunu biliyoruz. Enflasyon akıl almaz seviyelere ulaştı, ekonomik kriz daha da derinleşti. Halkımız her geçen gün daha da fakirleşti. Bu süreçte biz de teşkilatlarımızla birlikte vatandaşımızın canı hangi konuda yanıyorsa ona değinmeye, milletimizin derdi nerede yoğunlaştı ise orada olmaya gayret ettik.
Yeri geldi ekonomik krizi, yeri geldi fındığın derdini, yeri geldi EYT’lilerin taleplerini haykırdık. Hemşehrilerimize buradan söz veriyoruz. 2023 yılında da aynı anlayışla çok daha fazla sahalarda olacağız. Hep birlikte 2023 seçimlerinde partimizi iktidara taşımak için el ele, gönül gönüle çalışacağız. 2023 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç getirmesini diliyor, Giresunlu hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir