Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9829 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Ağustos 2016 - 01:19

Başkan Genç’ten Şehitlik Nöbetçilerine Duygulu Jest....

Büyüt
Küçült
Başkan Genç’ten Şehitlik Nöbetçilerine Duygulu

***Afyonkarahisar Giresun Şehitleri Anma töreninde Giresunlu kahramanların Kurtuluş Savaşı döneminde oluşturdukları 42. ve 47. Gönüllü Alayları temsil eden kamalı, aba zıpkalı kıyafetlerini giyen ve tüfekle mezarların başında nöbet tutan Küçük Çekmece Giresunlular Derneği üyesi 14 genç anma törenine katılan ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "En büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençlerin bu davranışından dolayı kutlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, nöbet tutan gençler ile yakından ilgilenerek şunları söyledi;’’ Bu topraklarda yapılan Milli Mücadelemiz, her günü büyük derslerle dolu büyük bir destandır. Emperyalizme karşı kazanılan büyük zaferin sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Türk gençliğine armağan edilen en büyük tarihsel mirastır. Vatan ve Bayrak için ölünecekse işte böyle ölünür ve şehadet şerbeti içilerek şehit olunur. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere değerli silah arkadaşlarını, isimlerini bilmediğimiz nice kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ ’dedi.

Küçükçekmece Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya Böber’e sıcak ve samimi ilgi gösteren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, dernek üyelerini ve özellikle nöbet tutan gençleri istedikleri zaman içerisinde İstanbul Boğazında yapılacak gemi gezisi ile ağırlamak istediğini söyledi

Başkan Genç’e jestinden dolayı teşekkür eden Küçükçekmece Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya Böber, moral jestinden dolayı duygulandığını belirterek ilk fırsatta Başkanı ziyaret edeceğini söyledi.
Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir