Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7712 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2018 - 12:08

Başkan Kırhasanoğlu Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Büyüt
Küçült
Başkan Kırhasanoğlu Başarılı Sporcuları Altınla

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını altınla ödüllendirdi.

Rize’de 6 ilin katıldığı karate şampiyonasında 13 sporcu ile katılan Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü 7 altın madalya,2 Gümüş madalya,2 tanede bronz madalya kazanarak şampiyonayı ikinci olarak tamamladı.

Yeşil Beyaz Restoranda düzenlenen programda konuşan Kırhasanoğlu,sporcularımızla gurur duyuyoruz.’’dedi.

Sporcularımızın ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelip ülkemizi temsil etme başarısı göstereceklerini inandığını belirten Kırhasanoğlu,''bu başarıda emeği gecen başta hocamız olmak üzere velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Velilerimiz bu çocuklarımızı desteklemeseydi bu başarı gelmezdi. Bizlerde bugüne kadar çocuklarımızın yanında olmaya çalıştık. Bize gelindiğinde ihtiyaç duyulduğunda biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu çocuklarımız bizlerin. Çocukları bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gereken desteği Yağlıdere belediyesi olarak vermeye devam edeceğiz. İnşallah sporcularımız içinden Türkiye Şampiyonu da çıkaracağız.’’dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk ise, ilçe olarak ülke genelinde gelen başarıyı kutladıklarını söyleyerek şöyle devam etti:

‘’Bu başarı her ilçeye nasip olmaz. Bizim ilçede bu başarıyı kazandıran değerli hocamızı tebrik ediyorum. İnşallah bunun devamı gelecek. Çünkü bakıyoruz bir birlik ve bütünlük var. Sporcularımızın yetenekli olması velilerimizin sahiplenmesi başarıyı daha iyi noktalara getiriyor. Ben inanıyorum ki bu çocuklarımız arasından olimpiyat şampiyonları çıkacağına inanıyorum. Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlundan eğitim alanında her zaman desteklerini gördük görmeye de devam ediyoruz. Katkılarından ve desteklerinden dolayı Başkan Kırhasanoğluna velilerimiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Bahçekapılı’da,karateyle ilgili bu zamana kadar bir çok etkinlik yapıldığını belirterek, velilerimiz ve sporcularımız inanmamış olsalardı bu başarıyı buralara getiremezdik. Bu işin temelinde hocamız ve sporcularımız kadar ailelerinde var. Gittiğimiz bütün şampiyonlardan elimiz dolu döndük. Yağlıdere sporda altın yılını yaşıyor. Spor olarak bakınca hemiYağlıderesporumuzhemi de karate takımımız maşallah bu sene başarılı bir sezon geçiyor. İlçede spor olarak düşünüldüğü zaman voleybol hep ön plana çıkıyordu. Biz karate takımı olarak iyi bir hava yakaladık. Bu işe inanan veliler yakaladık. Bununla birlikte birde kulüp kurduk. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bize bu yolda katkıları her zaman devam eden Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna şükranlarımı iletiyorum.’’

Konuşmaların ardından Başkan Kırhasanoğlu,öğencilere altın hediye etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir