Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14272 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2021 - 18:05

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 23 NİSAN MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN 23 NİSAN

 

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisanı Dünya çocuklarına armağan ederek Dünya’da bir ilki gerçekleştirmiştir” dedi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı çoşku ve heyecanla birlik ve beraberlik içinde kutlamaktayız. Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmalıyız. 23 Nisan'da hepimizin öncelikli görevi bu olmalıdır. 23 Nisan gibi milli bayramlarımızın önemli bir anlamı daha vardır. Bu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak bir olduğumuz günlerdir. Bu günde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız. Bizlere emanet edilen büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza anlatmalıyız.

Gönül isterdi ki, pandemi dönemi olmayıp 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını daha coşkulu şekilde sokaklarda hep birlikte kutlayalım, ancak koronavirüs buna engel oldu. Fakat inanıyorum ki, tedbirlere uyarak yakın zamanda pandemi durumundan kurtulup, bayramlarımızı yine eskiden olduğu gibi büyük coşkuyla hep beraber kutlayacağımız günler yakındır.

Demokrasinin, aziz Türk Milletinin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. kuruluş yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir