Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4475 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2014 - 03:11

Başkan sertifika törenine katıldı

Büyüt
Küçült
Başkan sertifika törenine
Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlilerinin vaaz becerilerini geliştirmeleri için verilen hizmet içi eğitim kursu tamamlandı.

  Bulancak İlçe Müftülüğüne bağlı personellere yönelik üç haftalık vaaz ve irşat eğitim programı merkez erkek yatılı Kur’an kursunda, yirmi İmam Hatibin katılımı ile tamamlandı.

            Kursu başarıyla tamamlayanlara İlçe Belediye başkanı Av. Kadir Aydın, İlçe Müftüsü Şaban Sadan ve Kur’an Kursundan emekli hocamız Nuri Genç kısa konuşmalar yaparak sertifikalarını takdim etti.

            Daha sonra çeşitli il ve ilçelerden gelerek kursta yatılı olarak kalan yaklaşık kırk İmam Hatip Lisesi mezunun yeterlik sınavına hazırlık çalışmasının yapıldığı sınıf ziyaret edildi. Yemek programının ardından ziyaret son buldu.



Başkan Aydın'dan Site Ziyareti

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, site gezileri kapsamında Güzelyalı mahallesindeki Güzelyalı Konut Yapı Kooperatifini ziyaret ederek, site sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan site yöneticisi Ayvaz Ali Üstün Başkan Aydın’a yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, "Şimdiye kadar yapılan hizmetler bizleri çok memnun etti diyerek, Başkanımız inşallah bundan sonra da bizlere benzer hizmetlerde bulunur" dedi.

            Site sakinleriyle tek tek sohbet ederek sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Başkan Aydın ise "Her belediye başkanının görev yaptığı gibi hizmet içinde kalan her yere hizmet götürmeyi, eşit hizmet anlayışı içerisinde her mahallemize hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Bizler tüm mahallelerimize hizmetlerimizi ulaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.

            Ziyarette Başkan Aydın’a Belediye Meclis Üyesi Orhan Güngör de eşlik etti. Ziyaret ikramların ardından sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir