Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8025 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2021 - 18:04

Başkan Yakar’dan 23 Nisan Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar’dan 23 Nisan

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, TBMM’nin kuruluşunun 101.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Yakar mesajında; “TBMM’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl 101. Yılını idrak etmenin gurur ve mutluluğunu milletçe yaşayacağız. Bir milletin varoluş mücadelesi, Milli mücadelenin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş adımlarının başlangıcı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü, aynı zamanda Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafından başta bizim çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarına hediye edilmiş tek ve en anlamlı bayramdır.

Büyük coşku ve sevinçle kutlamayı hedeflediğimiz 101. Yıl kutlamalarını, ne yazık ki; tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle meydanlarda değil evlerimizde, ama daha önemlisi gönüllerimizle gerçekleştirecek ve 101. Yılın gururunu milletçe aynı duygularla hissedeceğiz.

23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, “Ya istiklal Ya Ölüm!” parolasıyla egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

Sevgili çocuklar; biliniz ki bayrağını, vatanını, milletini, ailesini ve arkadaşlarını seven çocukları, mutlu bir gelecek, bilimde, teknolojide çağı yakalamış, hatta çağın üstüne çıkmış bir Türkiye beklemektedir. Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza yarının gözüyle bakıyor, ecdadın emaneti bu güzel ülkeyi geleceğe taşıyacağınıza inanıyoruz. Milli egemenlik milletin namusudur, şerefidir, haysiyetidir. Onu sonsuza kadar koruyun ve muhafaza edin. Bu zorlu günleri de hep birlikte milletçe aşacak ve umutlu yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Gelecek sizlerindir.

TBMM’nin kuruluşunun 101. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu, geleceğiniz aydınlık olsun” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir