Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10541 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2020 - 21:46

Başkan Yakar’dan Yeni Yıl Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar’dan Yeni Yıl

Belediye Başkanımız Recep Yakar, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak mutlu ve sağlık dolu bir yıl diledi.

Başkan Yakar mesajında: 2020 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün halkımızla paylaşıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla, mutluluğuyla, hüznüyle, başarılarıyla, başarısızlıklarıyla 365 günü geride bırakarak yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bulancak Belediyesi olarak hizmette kaliteyi öncelikli kılarak önemli projeleri hayata geçirdik. Millet Bahçesi, Akıncı Parkı, Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Meydan Düzenlemesi, Galericiler Sitesi ve İçme Suyu Arıtma Tesisi gibi Bulancak ölçeğinde mega projeleri hayata geçirdik ve tüm bu projelerimiz 2021 yılı içinde tamamlanarak Bulancaklıların hizmetine sunulmuş olacak. 2020 yılı Bulancak için gelişimin ve değişimin atağa kalktığı bir yıl oldu. 2021 yılının da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetlerle sürmesi, ilçemizin yatırımlarla taçlandığı bir yıl olmasını diliyorum.

Önceki yıllarımızda olduğu gibi, 2020 yılında uygulanan değişim ve dönüşüm projeleriyle marka bir kent olma yolunda önemli ilerlemeler kaydeden ilçemizde, güzelliklerin artacağı yeni bir yıla giriyoruz. Bu vesileyle 2021 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlık için sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.

Yine Mekkenin Fethinin yıl dönümünü kutladığımız bugünün, İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir