Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4931 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2013 - 20:14

Başkandan okullara inceleme

Büyüt
Küçült
Başkandan okullara
Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yetkililer ile birlikte ilçemizdeki bazı okul yerlerini incelediler.

Başkandan okullara inceleme

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yetkililer ile birlikte ilçemizdeki bazı okul yerlerini incelediler.

   Vali Dursun Ali Şahin’in geçen hafta ilçemizdeki bazı okulları ziyaret etmesi üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğünden görevlendirdiği heyet mevcut İmam Hatip Ortaokulu için yer arayışında bulundular. Başkan Aydın, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yetkililer ile birlikte öncelikle İlçemizde ki Gazi Ortaokulu ve Ticaret Meslek Lisesini incelediler.

            Okulların yerinde incelenmesinde Başkan Aydın’a, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Müdür Yardımcıları Tuncer Turan ve Ertuğrul Tosunoğlu ile İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Salih Aykıt eşlik ettiler.



Başkan AYDIN, kermes açılışını yaptı

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, İlçemizde faaliyet gösteren "Bulancak Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği" nin düzenlemiş olduğu kermesin açılışını yaptı.

Kermeslerin, ihtiyacı olanların hayatına önemli katkılar sağladığını vurgulayan Başkan Aydın, açılış konuşmasında; “ALLAH insanı isteyen değil veren ellerden etsin. Bu kermeste insanlar kendi emeklerini bir araya getirip, bunları rakama dönüştürüp, bu rakamla birlikte ihtiyacı olan bir başkasının hayatına önemli katkıda bulunuyorlar. Bugün bu yükü çeken genelde kadınlarımızdır. Onların emeklerini boşa çıkarmamak gerekir. Onlara katkıda bulunarak destek olmak gerekir. Ben başta annelerimiz olmak üzere bu konuda emeği geçen bütün kadınlarımıza, hocalarımıza ve buraya iştirak eden bütün Bulancak halkına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

 

Başkan Aydın kermesin açılışını Kaymakam Tayfur Elbasan, Müftü Şaban Sadan ve Bulancak Belediyesi Eski Başkanı Öner Eriş ile birlikte gerçekleştirdi. İlçemiz Hükümet Caddesinde açılan kermeste; Bayanların el emeği göz nuru olan danteller, işlemeler, tülbentler, havlular, hediyelik ve süs eşyaları ayrıca yöresel yemekler ve daha birçok yiyecek ürün bulunuyor.

 Stantları dolaşan Başkan Aydın, dernek yetkilileri ile sohbet ederek sunulan ikramlıklardan tattı. Dernek yetkililerinden alınan bilgiye göre, 23 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek kermesten elde edilecek gelirlerin “Bulancak Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları”nda eğitim gören öğrenciler yararına kullanılacağı bildirildi.



Okul Aile Birliğinden Ziyaret

Bulancak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nedim Çavuş ve Okul Aile Birliği Üyeleri, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Okul Aile Birliği üyeleri Başkan Aydın’dan öğrencilerin okul bahçelerinden daha fazla yararlanabilmeleri için çevre düzenlemesi talebinde bulundular.  Ayrıca okul önüne servis araçlarının daha rahat giriş çıkış yapabilmeleri için park yerleri yapılmasını istediler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “ Bulancak Belediyesi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlıklı, temiz ve kaliteli ortamlarda eğitim faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamak amacıyla okullarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim almaları çok önemli. Çünkü çocuklarımız nasıl bir ortamda yetişirlerse gelecekte de yetiştikleri ortama göre şekillenecekler. Okullara yapacağımız her yatırım çocuklarımıza ve geleceğimize yapacağımız en önemli yatırımlardan biridir. Belediyemiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz uyum içinde ve el ele vererek okullarımız için gereken neyse yapıyoruz. Bu sebeple okulumuzu en kısa zamanda ziyaret ederek sorunları yerinde tespit edeceğiz” dedi.

 

Başkan'a Teşekkür Ziyareti

Bulancak 19 Eylül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Zeynep Yavuz ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen ziyarette Bulancak 19 Eylül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Zeynep Yavuz, Müdür Başyardımcısı Ferihan Dizdar, Müdür Yardımcıları Süleyman Aydın ve Yusuf Akça, Belediyemizce İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Kız Yurdundan öğrencilerin servisle okula taşınması, okul binasının su şebekesinin yenilenmesi ve okulun bahçesine oturma bankları yerleştirme çalışmalarından dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Aydın, “Eğitim kurumlarına her alanda destek olmaya çalışıyoruz. Okullarımızın bahçelerinin ve yollarının yapımından tutunda, araç-gereç ihtiyaçlarına kadar her konunda eğitim kurumlarımızın yanında olduk. Bizler, Eğitimin kutsallığına inanan ve önemini bilen bir yönetim olarak bundan sonrada Belediyemizin imkânları dâhilinde okullarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir