Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4181 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2022 - 15:51

Başkanlar "Çile Yolunu" Ulaştırma Bakanına Anlattılar

Büyüt
Küçült
Başkanlar Çile Yolunu Ulaştırma Bakanına

 

Şebinkarahisarlılar sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile siyasetçilerden oluşan bir heyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek ulaşımda çekilen sıkıntıları ve taleplerini bizzat kendisine ilettiler. Dik rampaları ve peş peşe sıralanan keskin virajları nedeniyle bölge halkının ve sürücülerin "çileli yol" diye tabir ettiği Şebinkarahisar-Suşehri karayolunun yarattığı sıkıntı, eziyet ve yapım hikâyesi dillere destan oldu.

Son derece dik rampalar ve birbirini peş peşe takip eden keskin virajların yer aldığı 45 kilometrelik yolda, hiç bitmeyecek gibi görünen tırmanış ve inişler sürücüler ile otobüs ile seyahat eden yolcuların ve otomobil ile seyahat edenlerin çile çekmelerine neden oluyor.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “Derneğimizin öncülüğünde, eski yönetim kurulu üyemiz, PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü değerli hemşerimiz, Sayın Faruk Kaçır'ın girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile görüşmek üzere randevu alınmış ve Sayın Bakanımız bugün makamında ziyaret edilmiştir.

Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kaçır, Şebinkarahisar Belediye Başkanımız Ömer Şentürk ve Ak Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar'dan oluşan heyetimizle birlikte İstanbul Şebinkarahisar-Giresun ve Sivas güzergâhı bağlantı yollarının yapılması gündemiyle Sayın Bakanımıza ziyaret gerçekleştirilmiş taleplerimiz bizzat kendilerine iletilmiştir.

Görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederek taleplerimize olumlu cevap vererek heyetimizi kabul eden Sayın Bakanımıza şükranlarımızı arz ederiz" dedi.

Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir