Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6074 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2013 - 09:27

BaşkanYılancı, yaşlıları evinde ziyaret etti

Büyüt
Küçült
BaşkanYılancı, yaşlıları evinde ziyaret
Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı ve eşi Zehra Yılancı, ilçemizde yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onları Ramazan ayında yalnız bırakmıyor.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Şebinkarahisar’da mahalle iftarlarına devam ederken, mahallede ikamet eden yaşlıları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Yılancı, eşi Zehra hanım ile birlikte ev ev dolaşarak yaşlıların elini öpüyor, duasını alıyor. En son Tamzara Mahallesi'nde  yapılan iftar sonrası,  Şebinkarahisar Belediyesi Meclis Üyeleri Temel Meletli ve Ayla Yavuz'un da katıldığı ziyaretlerde, Tamzaranın asırlık çınarı Samiye Ana'yı ve diğer yaşlıları evlerinde ziyaret ederek dertlerini dinleyip bir süre sohbet etti.

Başkan Yılancı, yaşlılara sahip çıkılmasının hem dinimizin bir emri, hem de başlıca insanlık görevimiz olduğunu belirterek, “Kültürümüzü, değerlerimizi, onların hayat tecrübelerini dinleyerek gelecek nesillere aktarmak bizim görevimiz. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır.  Bu yüzden İlçemizde yaşayan yaşlılarımızı fırsat buldukça ziyaret ediyoruz'' ded

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir