Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5477 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2012 - 19:43

Bayramlaşma Öğretmen Evinde Yapıldı

Büyüt
Küçült
Bayramlaşma Öğretmen Evinde
Bayramlaşma bugün saat 11.00 – 12.00 arası Giresun Öğretmen Evi bahçesinde yapıldı.

Bayramlaşma Öğretmen Evinde Yapıldı
Bayramlaşma bugün saat 11.00 – 12.00 arası Giresun Öğretmen Evi bahçesinde yapıldı.   Bayramlaşma törenine Vali Dursun Ali Şahin, Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı, Selahattin Karaibharimoğlu, Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Cem Üstündağ, önceki dönem milletvekilleri, Ali Temur ve Eşref Karaibrahimoğlu, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Cengizhan Aksoy, Ahmet Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, önceki dönem Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, siyasi parti yetkileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Konuklarıyla tek tek bayramlaşan Vali Şahin, ardından kısa bir konuşma yaparak bayramdaki dostluğun bayram sonrasında da devam etmesini diledi. Katılımcılara teşekkür eden Vali Şahin duygularını şu şekilde ifade etti. “ Bugün evlerin, yuvaların, sokakların şenlendiği bir gündeyiz. 30 günü geride bıraktık, bayramı idrak ediyoruz. Birlikteliğimiz oldu, güzellikleri paylaştık bayramlar birlikteliği sağlıyor. Bugünlerin değerini iyi bilelim bu dostluklarımızı bayramdan sonrada devam ettirelim. Özellikle anne babamızı yakınlarımızı bayram günlerinde ve sonrasında asla yalnız bırakmayalım. Yalnızlık çağımızın hastalığı haline gelmiştir. Bu hastalığın ilacı ise bayram ve kandillerdir. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.”     

             

 

             


Jandarma Ve Polise Bayram Ziyareti
Vali Dursun Ali Şahin Jandarma ve Polis Teşkilatlarını ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bayramlaştı.   İlk olarak Jandarma Bölge Komutanlığını ziyaret eden Vali Şahin, Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Bölge Komutanlığının diğer personeli ve İl Jandarma Komutanlığı personeliyle bayramlaştı.   Ardından Özel Harekat Şube müdürlüğünü ziyaret eden Vali Şahin, İl Emniyet müdürü Hikmet bulak ve diğer emniyet mensuplarının bayramını kutladı.   Jandarma ve Emniyetteki kutlamalara, Vali Dursun Ali Şahin’in yanı sıra Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu ( Jandarmadaki kutlamaya katıldı), Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Cem Üstündağ,Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Ahmet Yılmaz, Hakim Durmuş Karaçalı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir Belediye Başkanı Yardımcısı Orhan Kurt ile  Borsa Başkanı Mustafa Karadere de katıldı.    

       

 

       


Mahkumları Yalnız Bırakmadı
Vali Dursun Ali Şahin bayramda Cezaevini ziyaret ederek mahkumlarla bayramlaştı.   Bayramlaşmanın ardından sorunları dinleyen Vali Şahin koğuşların boyatılması ve üç mini buzdolabı sözü verdi. Borsa başkanı Mustafa Karadere de mahkumlara beş buzdolabı sözü verdi.   Mahkumlara kısa bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, geçmiş olsun dileklerini ileterek “ Buraya herkes her an düşebilir, bir gün özgürlüğünüze kavuşacağınıza inanıyorum. Burası bir ıslah evidir. Buradaki zamanlarınızı iyi değerlendirerek kendinizi yetiştirmeye gayret edin. Bizlerde bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Bir an önce yakınlarınıza kavuşmanızı diliyorum.”diye konuştu.   Cezaevi ziyaretine, Vali Dursun Ali Şahin’in yanı sıra ,Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Cem Üstündağ,, Belediye Başkanı Yardımcısı Orhan Kurt, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Ahmet Yılmaz, Hakim Durmuş Karaçalı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir,  Borsa Başkanı Mustafa Karadere de katıldı.   

       


Hastalar Ve Çocuklarıda Unutulmadı

 

Vali Dursun Ali Şahin,  bayram ziyaretlerine devlet hastanesi ve sevgi evlerine de ekleyerek hasta ve kimsesiz çocuklarla bayramlaştı.

 

İlk olarak Sevgi Evlerini ziyaret eden Vali Şahin, 7-18 yaş arası yurtta kalan çocuklarla bayramlaşarak onlara çeşitli hediyeler verdi. Sevgi evleri personeliyle de bayramlaşan Vali Şahin. Devletin her zaman kimsesiz çocuklara kucak açtığını ve onları aile ortamından farksız bir şekilde yetiştirdiğini söyledi.

 

Ardından Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Şahin, ilk olarak, il Sağlık Müdürü dr. Cengiz Cindemir, Başhekim Operatör Dr. Ahmet Bal ve diğer çalışanların bayramını kutladı. Ardından hastaları ziyaret eden Vali Şahin geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı.

 

Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Ahmet Yılmaz,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Belediye Başkanı Yardımcısı Orhan Kurt da katıldı.

 

 

        

 

       





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir