Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7408 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Ekim 2012 - 10:36

Bayramlaşma Öğretmenevinde Yapıldı

Büyüt
Küçült
Bayramlaşma Öğretmenevinde
Kurban Bayramı kutlamaları bugün saat 13.00-1400 arası Giresun Öğretmenevinde yapıldı. Konuklarını karşılayan Vali Şahin, katılımcıların bayramını kutladı.

Bayramlaşma Öğretmenevinde Yapıldı
Kurban Bayramı kutlamaları bugün saat 13.00-1400 arası Giresun Öğretmenevinde yapıldı. Konuklarını karşılayan Vali Şahin, katılımcıların bayramını kutladı.   Duygularını dile getiren Vali Şahin, “Bayram demek, kucaklaşmaların yapılarak sevinçlerin paylaşıldığı, büyüklerin, yaşlıların, hastaların ve kimsesizlerin ziyaret edildiği gün demektir. Bu bayramı huzur içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramı öncesinde denk gelen bu bayram daha anlam kazanmaktadır. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürü ile Orman Genel Müdürü olmak üzere iki önemli genel müdürümüzün aramızda bulunması beni mutlu etmiştir. katılımınız için hepinize teşekkür ederek iyi bayramlar diliyorum.” dedi.   Bayramlaşmaya, Milletvekilleri Mehmet Geldi, Selahattin Karaahmetoğlu, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk, Vali Yardımcıları Bekir Ergök,Yüksel Çelik, Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, önceki dönem milletvekilleri Ali Temur, Hasan Aydın, Eşref Karaibrahim bazı kaymakam, belediye başkanları, siyasi parti başkanları, daire müdürleri, jandarma ve emniyet mensupları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Miniklerin Sevincini Paylaştılar

Vali Dursun Ali Şahin ve il yöneticileri bugün 0-6 yaş grubu Çocuk Yuvasını ziyaret ederek miniklerin sevincini paylaştılar.   Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Şahin ve beraberindekiler kendilerine sarılan çocukları kucaklarına alarak bir müddet sevdiler. Ayrıca yuva girişinde toplu bir fotoğraf çektirdiler.   Ziyarete Vali Şahin’in yanısıra, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Vali Yardımcıları Bekir Ergök,Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Orman Bölge Ali Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Aile ve Sosyal Politikalar müdürü Recep Demir ve Borsa Başkanı Mustafa Karadere katıldı.    
Jandarma ve Emniyette Bayramlaşma
Vali Dursun Ali Şahin bayramda görevleri başında bulunan Güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.   İlk ziyaretini Jandarma Bölge Komutanlığına yapan Vali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ile birlikte asker ve eşlerinin bayramını kutladı.   Ardından Polisevine giderek emniyet teşkilatı mensuplarının bayramını kutladı. Vali Şahin her iki ziyarette de huzur ve güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.   Ziyaretlere, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, Vali Yardımcıları Bekir Ergök,Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Orman Bölge Ali Kaya ve Borsa Başkanı Mustafa Karadere katıldı.

   


Mahkumlara Bayram Müjdesi
Vali Dursun Ali Şahin Mahkumların yaptıkları el emeği ürünleri satabilmeleri için stant sözü verdi.   Bugün üst düzey il yöneticileri ile cezaevini ziyaret eden Vali Şahin, Mahkumların bayramını kutlayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.   Mahkumların tek tek sorunlarını dinleyen Vali Şahin, bir mahkumun cezaevinde yaptıkları ürünlerin dışarıda satılması talebini uygun bularak bu konuda gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Bu konuda Belediye Başkanı Kerim Aksu da yardımcı olacağını söyledi. Mahkumlardan boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini isteyen Vali Şahin, bol kitap okuma tasfiyesinde de bulundu.   Ziyarete, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, , Vali Yardımcıları Bekir Ergök,Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Borsa Başkanı Mustafa Karadere  de katıldı.      

Bayramda Hastalar Unutulmadı

Vali Dursun Ali Şahin bayramın ilk günü ziyaretlerini hastanelerde noktaladı.   İki hastaneyi ziyaret eden Vali Şahin, ilk ziyaretini Özel Kent Hastanesine ikinci ziyaretini ise Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesine gerçekleştirdi.   Hastaları tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Vali Şahin, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sorunları dinleyerek çözümü yönünde ilgilileri talimat verdi.   Ziyaretlere, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Vali Yardımcıları Bekir Ergök,Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir ve Borsa Başkanı Mustafa Karadere de katıldı.

   




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir