Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4820 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2012 - 18:58

Bingöl'de Askeri Konvoya Saldırı 10Şehit

Büyüt
Küçült
Bingölde Askeri Konvoya Saldırı
BİNGÖL'de pazar günü görevden dönen Çevik Kuvvet ekibine bombalı saldırıda 8 polisi şehit eden PKK'lı teröristler bu olaydan iki gün sonra bugün de askeri konvoya uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırdı.

Bingöl'de Askeri Konvoya Saldırı

BİNGÖL'de pazar günü görevden dönen Çevik Kuvvet ekibine bombalı saldırıda 8 polisi şehit eden PKK'lı teröristler bu olaydan iki gün sonra bugün de askeri konvoya uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırdı.


Elazığ’dan, Muş ve Van’a giden silahsız ve sivil kıyafetli 200 askerin bulunduğu konvoydaki otobüslerden biri roket isabet etmesi sonucu alev aldı, sal
dırıda 10 asker şehit oldu, 6’sı ağır 60 asker de yaralandı.

PKK’lılar bugün saat 12.30 sıralarında Bingöl- Muş karayolunun 16’ncı kilometresindeki Kardeşler Köyü yakınlarında askeri konvoyu hedef aldı. İzin ve görevden dönen, sağlık kontrolü yaptıran askerler, Elazığ’daki toplama merkezinden bu sabah Muş ve Van’daki birliklerine gitmek üzere 10 zırhlı araç, frekans karıştırıcı jammerli araçlar ve güvenlik önlemleri altında otobüslerle yola çıktı.



HABERİN DEVAMI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

KAYNAK:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21495682.asp





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir