Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5575 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2013 - 22:04

Biogreenled İstanbullight Led Fuarı'nda!

Büyüt
Küçült
Biogreenled İstanbullight Led
LED Sektörünün önemi her geçen gün artıyor.

Biogreenled İstanbullight Led Fuarı’nda!


LED Sektörünün önemi her geçen gün artıyor. Dünyanın gelişmiş ülkeleri LED Teknolojisini artık her alanda kullanıyor özellikle kamuda led konusunda Türkiye’de bir atak olduğu gözlemleniyor. LED Sektörünün tümüyle görücüye çıktığı İSTANBUL LİGHT fuarında Türkiye’nin bu alanda öncü firmalarından Biogreenled de bulunuyor.




Firma Hesa adıyla 1989 senesinden itibaren başlayan yolculuk elektronik sektöründe aktif rol alarak 100’den fazla sanayi projesine imza atmıştır. Hesa bu tecrübesini vizyonu ile birleştirerek LED teknolojisinin ülkemizde geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların içinde olmak için Biogreenled’i kurmuştur.  Biogreenled en yüksek kalitedeki aydınlatma sistemlerini oluşturabilmek için led montajındaki alpcb’nin alüminyum kalitesinden led driver’ın verim değerlerine kadar yüzlerce hususta çalışan bir AR-GE  merkezi oluşturmuştur.




Biogreenled İstanbul, Türkiye’de bulunan tesislerinden, Dünyanın 5 kitasinda 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Bu üretim tesisinde her türlü LED aydınlatma sistemlerini üretmek için 60 profesyonel çalışan personel bulunmaktadır.  Biogreenled 10 adet mühendisi ile hızlı adımlarla AR-GE projeleri ihraç etme konumuna gelmek üzere ilerlemektedir.


Türkiye’de ilk Kurumayan Kondansatörlü Led Driver Üretimi

Biogreenled Kendi üretim ve tasarımı olan Led driver %92 verimliliğe sahip ,cos fi=1 değerinde primer yani giriş tarafında  kondansatör olmayan  çok uzun ömürlü olacak şekilde yapılmıştır. Piyasada üreticilerin dahi kullandığı 50000 saat ömürlü led ve 2000-4000 saat ömürlü led driverların yerine 50000 saat ömürlü ,kurumayan kondansatörlü led driver yapmıştır.


Yerli Otomobilin LED Farı için Talip

Otomotiv sektöründe 2 büyük Avrupalı  firmanın far dizaynlarını gerçekleştiren Arge ekibi,

yerli otomobil üretme gayreti içinde olan ülkemizin yerli led farını üretmek için bir çalışma başlatmış ve  bu çalışma istenilen seviyeye ulaşmıştır. Bu noktada “yerli otomobilin yerli led farını yapmak için talipli olduklarını belirtmişlerdir.



Tüm Sokak Lambalarının Led Teknolojisi ile Değişimi

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın Sokak Lambalarının Led teknolojisi ile değiştirilmesi ile ilgili açıklamalarından hemen sonra Hesa Ar-ge Biogreenled şu açıklamayı yapmıştır; “Enerji bakanımızın enerjinin korunması, verimin arttırılması ile ilgili görüşlerinin Hesa Arge ve Biogreen Led markamızın misyon ve vizyonu ile örtüşmesi bizi oldukça memnun etmiştir.Kamu olarak ,enerji tasarrufuna yönelik atılan bu adımlar özel sektör olarak bizleri oldukça  motive etmiş ve vatandaş nezdindede enerji verimliliği kültürünün oluşmasını sağlamıştır. Bu konuda sayın bakanımızın görüşleri doğrultusunda elimizdeki maddi ve manevi tüm imkanlarımızı ,argemizi tecrübemizi bu yolda tüketmeyi amaç ediniyoruz.


Biogreenled Çeyrek yüzyıllık tecrübesiyle İstanbul Ligft Fuarında Led teknolojisi ziyaretçileriyle bir araya geliyor. LED Teknolojisine ilgili duyan herkesi davet ediyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 18-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek fuarda Biogreenled’i hall 9’da ziyaret edebilirsiniz.


Web adresi: www.biogreenled.com

Twitter Adresi: twitter.com/biogreenled

Facebook Adresi: https://www.facebook.com/biogreenledd




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir