Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4974 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2012 - 20:35

Bölgesel Kalkınma İçin Onlar da Var

Büyüt
Küçült
Bölgesel Kalkınma İçin Onlar da
Vali Dursun Ali Şahin'in talimatıyla Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Çanakçı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ''Bölgesel Kalkınma için Bizde Varız'' isimli projenin eğitimlerine Görele Öğretmenevinde başlandı.

Bölgesel Kalkınma İçin Onlar da Var
  Vali Dursun Ali Şahin'in talimatıyla Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Çanakçı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ''Bölgesel Kalkınma için Bizde Varız'' isimli projenin eğitimlerine Görele Öğretmenevinde başlandı.   Teknik Destek projeleri içeresinde yer alan Proje Döngü Yönetimi Eğitimi “DOKA Giresun Yatırım Destek Ofisinden Özge Adıgüzel tarafından veriliyor. 10-14 Eylül tarihlerinde verilecek olan Eğitime Eynesil, Görele, Piraziz ve Çanakçı Kaymakamlıkları tarafından belirlenen toplam 18 kişilik bir grup katlıyor.   Proje Eğitmen Adıgüzel “Çanakçı Kaymakamlığı tarafından Ajansımıza sunulan proje Hibe Yoluyla desteklenme kararı alınmıştır. 18 kişiden oluşan bir ekip Proje Hazırlama Eğitimleri alarak yeni açılacak olan hibe programlarına proje hazırlama ve sunma konumuna geleceklerdir. Bölgesel Kalkınma için bu tür eğitimler çok önemlidir. Giresun Valiliği de bu tür eğitimleri desteklemekte ve Giresun ilinde bütün ilçelerde proje kültürünün gelişmesi için ayrı bir çaba göstermektedir.” dedi    “ Proje Döngü Yönetimi Eğitimleri Giresun ilindeki Kamu Kurum ve kuruluşlarıyla Sivil Toplum Kuruluşlarının proje kültürünün gelişimi hedeflenmektedir. Her ilçede proje yazan ve yürüten ekip oluşması ilimizin kalkınması için önemlidir.” şeklinde devam etti.   Görele Öğretmenevinde düzenlenen Bölgesel Kalkınma İçin Bizde Varız isimli projenin son günü olan 14 Eylül tarihinde DOKA Giresun Yatırım Destek Uzmanı Faruk Sönmez tarafından Yeni Teşvik Yasası ile ilgili işadamlarına yönelik olarak bilgilendirme yapılacağı da ifade edildi.   Öte yandan Giresun Valiliği Proje Ofisinden Proje Koordinatörleri ve Proje Uzmanlarının da Proje Döngü Yönetimi Eğitimine katılması gözlerden kaçmazken, Giresun Valiliğinin yeni açılacak olan çeşitli Hibe Programlarına hazırlıklar yaptığı şeklinde yorumlandı.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir