Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5924 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Mart 2013 - 10:54

Bulancak İhsaniyespor'dan Dayanışma Gecesi

Büyüt
Küçült
Bulancak İhsaniyespordan Dayanışma
Bulancak İlçesi'nin Süper Amatör Küme'deki başarılı temsilcisi İhsaniyespor, Bulancak Kılıç Düğün Salonu’nda düzenlediği 'Dayanışma Gecesi' ile Bulancaklıları bir araya getirdi.

Bulancak İhsaniyespor tarafından düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ne Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak İhsaniyespor Kulüp Başkanı Vedat Demirel, Bulancak İhsaniyespor Başkan Yardımcısı Esirettin Zehir, Bulancak İhsaniyespor Genel Kaptan Mücahit Kabakcı, Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Aybar, Saadet Partisi Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu, CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, MHP Bulancak İlçe Başkanı Fatih Emecen, Giresun İl Hakem Komitesi Başkanı Veysel Aydoğan, BAL Ligi Hakem Komitesi Temsilcisi Mehmet Altuntaş ve çok sayıda davetli katılırken, Kılıç Düğün Salonu’ndaki ‘Bulancak İhsaniyespor Dayanışma Gecesi’ne katılımın bir hayli yüksek olduğu dikkatleri çekti.

Program, Bulancaklı sanatçı Songül Yılmaz’ın mini konseri ile başladı. Geçtiğimiz yaz Giresun Taşbaşı Parkı’nda verdiği fasıl konserleri ile beğeni kazanan Songül Yılmaz, güzel sesi ile salondaki dinleyicilerden büyük alkış aldı. Ayrıca Songül Yılmaz’ın önümüzdeki yaz Türkiye çapında bir albüm çıkartacağı öğrenilirken, tüm Giresunlulardan yöremizin bu güzel sesli sanatçısına destek vermesi bekleniyor.

Songül Yılmaz’ın mini konserinden sonra yemek servisine geçildi. Yemek servisinden sonra Bulancak İhsaniyespor Kulüp Başkanı Vedat Demirel bir konuşma yaptı. Başkan Demirel konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bulancak İhsaniyespor, ilk olarak İzcilikspor adı ile kuruldu. Daha sonraki yıllarda bugünkü ismimiz ile spor sahalarında mücadele etmeye başladık. Öncelikli amacımız gençlerimize spor yapma imkânı sunmaktır. Bunun yanında gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak topluma faydalı bireyler olmalarına katkı sağlamak için çalışmalar yapıyoruz.”

Başkan Demirel’in ardından, Bulancak İhsaniyespor Başkan Yardımcısı Esirettin Zehir de bir konuşma yaptı. Esirettin Zehir, yoğun katılım için davetlilere teşekkür ederken; İhsaniyespor olarak geleceğimizin teminatı olan gençlere desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Başkan Yardımcısı Zehir’in ardından da Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın bir konuşma yaptı. Başkan Aydın konuşmasında şu konulara dikkat çekti:

“Çocukların ve gençlerin yetiştirilmesi sadece ailelerin ve devletin sorumluluğunda olan konular değildir. Biz aileler olarak çocuklarımızı doğdukları ilk günden itibaren hayata hazırlamanın gayreti içinde oluyoruz. Çocuklarımız büyüyüp okul çağına gelince devletimiz de çocuklarımızın bu gelişiminde çok önemli bir görev üstleniyor. Tam da bu noktada spor kulüplerimize önemli görevler düşüyor. Çocukların ve gençlerin fiziksel ve psikolojik gelişiminde ve topluma faydalı birer birey olmaları konusunda amatör ve profesyonel spor kulüplerimiz çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bulancak’ı Süper Amatör Küme’de başarı ile temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren İhsaniyespor da bu değerli kulüplerimizden biridir. Bu vesile ile bu muhteşem geceyi düzenleyen Bulancak İhsaniyespor Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor, sezon sonunda şampiyonluğun Bulancak’a gelmesiniz temenni ediyorum.”

Belediye Başkanı Aydın’ın konuşmasının ardından Bulancaklı sanatçı Songül Yılmaz’ın mini konserinin ikinci bölümüne geçildi. ‘Dayanışma Gecesi’ bu güzel konserle sona erdi.

Haberin diğer fotoğrafları için TIKLAYIN.

 

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir