Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4499 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Aralık 2012 - 20:32

Bulancak OSB. Müdürlüğünde toplantı.

Büyüt
Küçült
Bulancak OSB. Müdürlüğünde
Vali Dursun Ali ŞAHİN Başkanlığında Bulancak OSB. Müdürlüğünde toplantı.

Vali Dursun Ali ŞAHİN Başkanlığında Bulancak OSB. Müdürlüğünde toplantı.

İlçemize kurulacak İlimizin 2.OSB’si için Belediye iş hanında bulunan Bulancak OSB. Müdürlüğünde toplantı düzenlendi.

Kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği 2. OSB. İçin Belediye İş hanında bulunan OSB. Müdürlüğünde bu gün (25.12.2012) Vali Dursun Ali ŞAHİN başkanlığında geniş  katılımlı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda 2. OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz tarafından verilen bilgiler ışığında alt yapı çalışmaları, parsel kamulaştırma işlemleri görüşüldü.

Bölge Müdürü Yılmaz, Bulancak merkezine 4 km. uzaklıkta bulunan 473 bin 919 m2 alanın 245 bin 563 m2 alan sahibiyle Uzlaşma Heyetinin görüştüğünü belirterek, “Bu alan içinde 10 bin 469 m2 alan ise Maliye Hazinesine ait. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından oluşturulan 2. OSB, Trabzon ve Samsun gibi iki büyük ile çok yakın Giresun ve Ordu illerinin arasında olması, bölgenin sosyal yapısı ve benzer sebeplerden dolayı yatırımcılar için cazibe merkezi konumundadır. Bu alanda tahmini 50 adet büyüklü küçüklü sanayi tesislerinin yapılması planlanmaktadır. Bu zamana kadar birçok iş  kolunu barındıran 30 adet yatırım talebi gelmiştir. Tesisler tamamlandığı zaman yaklaşık olarak 3 bin 500 kişiye iş istihdamı sağlanmış olacaktır” dedi.

Vali Şahin ise, Özele İdare ve Bulancak Belediyesi’nin imkânları seferber edeceğini kaydederek, “Uzlaşma sağlanmayan arsa sahiplerine biran önce tebligat yapılmalıdır. Çünkü  işlemleri bitirip bir an evvel çalışmalara başlamalıyız. Öncelikli olarak Şubat ayı içinde iyi bir çevre planlayıcısı  ile görüşülerek, altyapı sorunu hallolmalıdır” dedi.

Toplantıya Kaymak Tayfur ELBASAN, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah DOĞAN, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin ACARA, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM, Uzlaşma komisyonu üyeleri Recep HIDIR ve Nurettin ZERE katıldılar.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir