Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6777 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2013 - 21:17

Bulancak TRAP POLİGONU Projesi Vali’ye sunuldu

Büyüt
Küçült
Bulancak TRAP POLİGONU Projesi Vali’ye
Bulancak’ta her yıl düzenli ve yoğun ilgiyle sürdürülen, TRAP Atıcılık Spor faaliyetlerinin daha güvenli bir ortamda yapılabilmesi,

Bulancak TRAP POLİGONU Projesi Vali’ye sunuldu

Bulancak’ta her yıl düzenli ve yoğun ilgiyle sürdürülen, TRAP Atıcılık Spor faaliyetlerinin daha güvenli bir ortamda yapılabilmesi, bölgesel organizasyonlar ve düzenli antrenmanlar için sağlıklı bir alt yapıya kavuşulması ve bu sporda yetenekli gençlerin yetiştirilmesi için yapılması düşünülen TRAP Atıcılık Poligonuyla ilgili PROJE Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN’e sunuldu.

Bu yıl “SİLAH TUTKUMUZU SPORA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ”  temasıyla düzenlenen “2013 Bulancak Geleneksel TRAP Şenliği”  ne katılarak, burada ilk kez izleme fırsatı bulduğu TRAP atıcılık sporunu ve bu sporun yoğun ilgi ve potansiyelini yerinde görme fırsatı bulan Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN; “TRAP Atıcılık sporu son derece keyifli ve dikkat çekici bir spor. Ancak organizasyonun eksiklikler ve çok da hoş olmayan görüntülere sahip bir alanda yapılması Giresun’a yakışmamış. Biz bunu seneye yine bu alanda çok daha yakışır ve güvenli bir ortamda yapalım. Burayla ilgili hazırlanacak bir projeyi İVEDİ bir şekilde bana ulaştırın” demişti.

Bölgede bu sporla ilgili hiçbir alt yapının olmaması  sebebiyle; Sayın Valinin bu ilgisi organizasyonu düzenleyen Bulancaklı  Avcılar ve Atıcılar Dernekleri tarafından sevinçle karşılanırken, misafir olarak çevre il ve ilçelerden gelen Atıcı ve sporcuları  da heyecanlandırdı. 

Konuyla ilgili hızla harekete geçilerek Atıcılık Antrenörü Zafer ÇAMALTI tarafından taslak olarak hazırlanan Rapor/Proje; Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Zeki ATLI, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kenan ÖZDEMİR, Başkan Yardımcısı Onur ÖZKAN ve Atıcılık Antrenörü  Zafer ÇAMALTI tarafından geçtiğimiz günlerde Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN’e sunuldu.

Projenin bu kadar çabuk bir şekilde hazırlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali ŞAHİN; gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra projenin hayata geçirilmesi için ilgili birimlere talimat vereceğini söyledi.

Proje hakkında bir değerlendirme yapan Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kenan ÖZDEMİR; “Bilindiği gibi bölgede hiçbir alt yapısı bulunmayan TRAP atıcılık sporunu zor şartlar altında ama düzenli ve yoğun ilgiyle başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Özellikle Bulancak olarak bu konuda başı çekiyoruz. Bulancak’ta yapılacak bir tesis hem bölgesel organizasyonların kalitesini artıracak hemde düzenli antrenman yapma imkanı bulacak yetenekli sporcuların yetişmesine vesile olacaktır. Bölgede spor turizmi hareketliliğine de sebep olacak tesisle kısa sürede bölgesel ve ulusal, hatta uluslararası başarılarda gelecektir. Hiçbir alt yapı olmamasına rağmen TRAP Atıcılık sporunun gördüğü ilgi göz önüne alınırsa hayata geçecek bir tesisle bu başarılar kaçınılmaz olacaktır.

Sayın Valimizin ilgisi ve talimat kabul ettiğimiz isteğiyle, hazırladığımız projede tesisle ilgili her türlü  detay ve maliyet hesapları çıkarılarak ve üç boyutlu çizimleri de yaptırılarak Sayın Valimize sunulmuştur. Projeyi inceleyen Sayın Valimiz gerekli çalışmayı başlatacağını belirtmiştir. Projemiz Sayın Valimize sunulduktan sonra Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bulancak Kaymakamlığı, ve Bulancak Belediye Başkanlığına da ulaştırılmıştır. İnşallah kısa sürede Poligonumuza kavuşacağız ve kısa sürede bölgede bu sporda büyük başarılara imza atarak söz sahibi olacağız” diye konuştu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir