Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13441 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2020 - 22:24

Bulancaklı Gençler Tabletlerine kavuştu

Büyüt
Küçült
Bulancaklı Gençler Tabletlerine

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği pandemi sürecinde uzaktan eğitime destek amacıyla başlatmış olduğu Tablet Dağıtım Kampanyası kapsamında bugün belirlenen öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve yönetim kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen Tablet Dağıtım Kampanyası 1. Etap’ına 50’ye yakın öğrenci ve veli katılım sağladı. 1-10 Ekim tarihleri arasında internet üzerinden başvuru alınan Tablet Dağıtım projesinde kurulan heyet ile ayrıntılı inceleme yapıldığını kaydeden TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Göktekin “200’e yakın başvuru yapıldı. Kurulan inceleme ve araştırma neticesinde ilk etapta 50 kadar tableti not ortalaması 70 üzerinde olan, evde en az 2 ve üzeri okuyan öğrenci bulunan dezavantajlı gençlerimize ulaştırma gayretinde bulunduk. Hayırseverlerimiz ve gençlerimiz arasında köprü görevi üstlendik. Bu projemizde bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim. Gönül ister ki başvuru yapan tüm öğrencilerimize verelim ancak bu teknik açıdan mümkün değil, maalesef istemeden olsa elemek zorunda kaldık. Neyse ki bir kısım okullar açıldı, açılmaya devam edecek.” Dedi.

Göktekin “Yüz yüze eğitimin önemini bir kez daha anladık”

Yüz yüze eğitimin önemini anlatan Göktekin “Bir kez daha görmüş olduk ki okullarımız bizler için çok özel ve kıymetliymiş. Bir an öne okullarımız açılsa da gençlerimiz öğretmenlerine, yüz yüze eğitime kavuşsa. Rabbim tez zamanda bu süreci hep birlikte sağlık sıhhat içinde geçirmeyi nasip eylesin” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir