Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4703 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2012 - 18:26

Bulancaklı MS Hastası, Evine Kavuşuyor

Büyüt
Küçült
Bulancaklı MS Hastası, Evine
Giresun'un Bulancak İlçesi'nde 8 yıldır Multipl Skleroz (MS) hastası olan Aslan Dervişoğlu'na, Deniz Yıldızı Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile bir ev satın alındı.

Bulancaklı MS Hastası, Evine Kavuşuyor

Giresun'un Bulancak İlçesi'nde 8 yıldır Multipl Skleroz (MS) hastası olan Aslan Dervişoğlu'na, Deniz Yıldızı Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile bir ev satın alındı.

Kendi ailesi tarafından terk edilen yatağa mahkûm eşinin en büyük destekçisi olan Nuray Dervişoğlu, yalnızca yatalak eşinin değil 2 çocuğunun da geçimini sağlamaya çalışırken, Deniz Yıldızı Derneği’nin ve Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ve işadamı Ömer Aydın ile çok sayıdaki yardımseverlerin katkıları ile sıkıntıları bir nebze de olsa azalacak.

Yaklaşık 1 yıl önce Dervişoğlu Ailesi’ni ekranlara getirerek yardım kampanyası başlatan ve 1 yılın sonunda da ev alarak aileyi büyük bir mağduriyetten kurtarıyor.

Dün akşam Ordu Altaş TV’de yapılan programda aileye evinin tapusunun verileceği müjdesi Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz tarafından yardımseverlere duyuruldu. Bu programa Giresun Üniversitesi Öğretim görevlisi Recep Yağcı konuk olarak katılırken, yaptığı konuşmada İslam inanç sisteminde yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Dervişoğlu Ailesi’ne verilecek evin tapu teslim töreni Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’in de katılımı ile 14 Aralık 2012 tarihinde Bulancak’ta yapılacak.

Bulancak İlçesi'nde yaşayan Nuray Dervişoğlu, 8 yıl önce MS hastalığına yakalanarak yatağa mahkûm olan eşi Aslan Dervişoğlu'na gözü gibi bakıyor. Eşinin yanından bir an olsun ayrılmayan Nuray Dervişoğlu, tam bir fedakârlık dersi veriyor. 

MS hastası eşinin kendisine isterse boşanabileceğini dahi söylemesine rağmen böyle bir şeyi aklından dahi geçirmediğini ifade eden fedakâr Eş Nuray Dervişoğlu; “Yaklaşık 8 yıl önce eşimde hastalık belirtileri görülmeye başlayınca doktora gitti. Doktordan geldiğinde bana; “Benim bu hastalığımın sonu yatağa mahkûm olmaktır ve tedavisi mümkün değildir. Henüz yaşın genç istersen boşanabilirsin. Hakkımı helal ediyorum” dedi. Ben ise ölünceye kadar beraber olacağımızı söyledim” dedi.

Eşinin ihtiyaç duyduğu ilaçları dahi eczaneye borç ederek aldıklarını belirten Nuray Dervişoğlu; “ Hiçbir gelirimiz yok. Biz açlığa yokluğa dayanabiliriz. Ama çocuklarımın anne ekmek yok mu demesi içimizi sızlatıyor. Eşimin ilaçları için dahi eczaneye 1.000 TL'ye yakın borcumuz var. Çocuklarımın okul ihtiyaçlarını da öğretmenleri karşılıyor.”

Aile ile İletişim Bilgileri

Tel: 0454 318 39 15

Cep: 0538 763 09 35

Haber: Fatma Uğurlu – www.kerasushaber.net





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir