Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4888 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2013 - 12:21

Bulancaklılar Kahvaltıda Birlik Mesajı Verdi

Büyüt
Küçült
Bulancaklılar Kahvaltıda Birlik Mesajı
Bulancak Dernekler Federasyonu , "Giresun Günleri" programına katılan Bulancaklı hemşerilere 04 Mayıs 2013 Cumartesi sabahı İstanbul Gaziosmanpaşa Sosyal tesislerinde kahvaltı düzenledi.

Yeni seçilen BUFED Başkanı Fahrettin Henden ve Kurucu Başkanı İhsan Yüksel tarafından organize edilen kahvaltıya Bulancak Belediye Başkanı ve çalışanları, Bulancak İl Genel meclis üyeleri, Bulancak İlçe başkan ve yardımcıları, Giresun Denizyıldızı Derneği Yönetim kurulu başkan ve yardımcıları, Bulancak Dernekler Federasyonu Yöneticileri ve Dernek Başkanları katıldı.

Katılımcıların kendilerini tanıtımıyla başlayan kahvaltıda, günün önemine binaen konuşma yapan kurucu başkan İhsan Yüksel “Giresun Günleri” program çalışmalarını yürütmek üzere İlçemizden katılan Bulancaklı hemşerilerimizle yılda bir kez bir araya gelmeyi geleneksel hale getirdik. Yaklaşık beş yıldır aynı organizasyonu sürdürüyoruz. Buradaki asıl amacımız İstanbul’da faaliyetlerini yürüten Bulancaklı Sivil Toplum örgütlerinin değerli yöneticileri ile İlçemizden katılan yönetici ve idarecilerin bir araya gelip, tanışma ve kaynaşmasını sağlamaktır. Bu vesile ile aramıza katılan ve bizleri her organizasyonda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza ve değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum…” dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Sayın Kadir Aydın’da günün anlamına binaen bir konuşma yaparak,” Yeni seçilen BUFED Başkanı Fahrettin Henden ve yönetimine başarılar diliyorum. Her yıl geleneksel hale getirilen bu organizasyonları başlatan çok değerli kurucu Başkan Sayın İhsan Yüksel bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum…” şeklinde konuştu. Katılımcı Dernek Başkanları da birer konuşma yaparak program son buldu.

Kaynak: Bulancak Medya




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir