Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4801 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2013 - 00:49

Bulancak’ta Yasaklar, Çiğnenmek İçin mi?

Büyüt
Küçült
Bulancak’ta Yasaklar, Çiğnenmek İçin
İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi üzerindeki Mustafa Caferoğlu Sokak’ta Belediye’nin uyarı yazısına rağmen çöp atmanın yasak olduğu bir noktaya çöp atılmaya devam ediliyor.

Bulancak’ta Yasaklar, Çiğnenmek İçin mi?

İhsaniye Mahallesi Acısu Caddesi üzerindeki Mustafa Caferoğlu Sokak’ta Belediye’nin uyarı yazısına rağmen çöp atmanın yasak olduğu bir noktaya çöp atılmaya devam ediliyor.

Geçen yıl çöp konteyneri olan bu bölgede yaşayan vatandaşların özellikle sıcak havalardaki aşırı koku ve sinek problemi yüzünden Bulancak Belediyesi’ne yaptıkları başvuru neticesinde konteynerler bu bölgeden kaldırılmıştı.

Ancak mahallelilerin alışkanlıkları sebebi ile konteynerlerin kaldırılmasına ve Bulancak Belediyesi’nin uyarı yazısına rağmen, bu bölgeye çöp bırakılmaya devam ediyor. Pazartesi ve Perşembe akşamları Belediye tarafından 20:00 ile 21:30 saatleri arasında düzenli olarak çöp toplanmasına rağmen yasaklanan bu bölgeye çöp bırakılması vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Konu ile ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar; “Aslında Bulancak Belediyesi düzenli olarak çöp topladığı halde; civardaki insanlar, düşüncesiz bir şekilde çöplerini yasak olan bu bölgeye bırakıyorlar. Bizler burada özellikle sıcak havaların da etkisi ile kötü kokulara ve sineklere maruz kalıyoruz. Genelde; ‘Çöp Dökmek Yasaktır’ yazının olduğu bir çok yere çöp bırakılması biraz trajik ve biraz da komiktir. Sanki yasakla dalga geçer gibi bir durum söz konusu. Yasaklar çiğnenmek için değil, kendine ve beraber yaşadığın bu topluma saygının gereği olarak uyulması gereken bir durumdur. Yaklaşık 30 - 40 metre ileride mezarlığın kenarında çöp konteynerleri var. Vatandaşlar, sıcak havalarda çöplerinin evlerinde kokmasından endişe ediyorlarsa oraya bırakabilirler. Kimse kimsenin çöpünün kokusunu çekmek zorunda değil. Herkesin etrafındaki insanlara saygılı davranması ve bu yasaklara uymasını bekliyoruz. ” dediler.

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir