Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10874 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2012 - 20:22

Büyük Kulüpte Büyük Gece

Büyüt
Küçült
Büyük Kulüpte Büyük
Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Sosyal Dayanışma Derneği (TÜMBİAD)nin dayanışma gecesi, BÜYÜK KULÜP te gerçekleştirildi.

BÜYÜK KULÜPTE BÜYÜK GECE

TÜMBİAD DAYANIŞMA GECESİ  YAPILDI

Tüm Bürokratlar ve İş Adamları  Sosyal Dayanışma Derneği (TÜMBİAD)’nin dayanışma gecesi, BÜYÜK KULÜP’te gerçekleştirildi. Gecenin ilk dakikalarında barkovizyon gösterisi eşliğinde TÜMBİAD’ın tanıtımı yapıldı. Barkovizyon gösterisinin seslendirme ve montaj kurgusunu Mali Müşavir Fatih AYDIN yaptı. Programa Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk KESECEK ve Çamoluk Derneği bursiyerlerinden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Sema KEFLİOĞLU’da katıldı.

 

Programı Sabancı Lisesi eski müdürü emekli Öğretmen Gültekin TAŞPINAR sundu. Kokteyl ile başlayan geceye gelen TÜMBİAD üyeleri ve misafirler, gece boyunca eğlenceli vakit geçirdiler.

 

Geceye, Mehmet Ali Erbil ve Ebru Yaşar renk kattı. Erbil, masaları tek tek dolaşarak geceye katılan TÜMBİAD üyelerinin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Yaza bomba gibi bir single ile giren Ebru Yaşar, albümü çıktıktan sonra ilk kez TÜMBİAD için sahne aldı. Gecede Yapımcı Yazar Gonca Elmas Akay Mehmet Ali Erbil'e, Mahmut Ekşi ise Ebru Yaşar'a plaketlerini takdim ettiler. Ünlü sanatçı Abidin Yerebakan da sahnede şiir okudu.

 

Gecede, BJK Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz tarafından spor yazarı-yorumcusu ve Başkan Yardımcısı Hayri Ülgen’e yılın fair-play ödülü, MHP İstanbul Milletvekili Ahmet Çakar tarafından Başkan Vekili Hüseyin Avcı’ya, TÜMBİAD Genel Sekreteri Prof. Dr. Aynur Aydın Coşkun tarafından Başkan Vekili Alaattin Bayraktar’a, Genel Sayman Veysel Sunman tarafından Genel Danışman Asuman Karaşabanoğlu’na, Genel Danışman Can Çobanoğlu tarafından Organizasyon Komite Başkanı Mehmet Ersoy’a, KASTOB Başkanı Hasan Ekşi tarafından Türkiye Engelliler Vakfı Genel Başkanı Zülfinaz Abedan’a, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından TÜMBİAD Mersin Şubesi Başkanı Nilgün Aşçı’ya, Başkan Yardımcısı Erol Aykut tarafından TÜMBİAD Kocaeli Şubesi Başkanı Kenan Acıkök’e, TÜMBİAD Başkanı Cevdet Akay tarafından Takvim Gazetesi Spor Müdürü Tunç Özgen’e, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt tarafından Genel Koordinatör Arif Ekşi’ye ve İzmir Temsilcimiz Sayın Zerrin Tuncer Hanımefendi, Ünlü oyuncu Abidin Yerebakan'a plaket takdim edildi.

 

Dayanışma gecesine, CHP İstanbul Milletvekili Diş Hekimi Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, MHP İstanbul Milletvekili Ahmet Çakar katılırken İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise il dışında olmasından dolayı  geceye katılamadı. Mutlu, gönderdiği telgrafla TÜMBİAD’a teşekkür etti.

 

Muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirilen dayanışma gecesine ayrıca, TÜMBİAD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Cevdet Akay, Hasan Ali Cesur, Dr. Hüseyin Avcı, Alaattin Bayraktar, Muhammed Taha Gergerlioğlu, Yunus Can, Fatih Aydın, Erol Aykut, Şenol Ercan, Prof. Dr. Mehmet Akalın, Veysel Sunman, Prof. Dr. Aynur Aydın Coşkun, Prof. Dr. Vecdet Öz, Prof. Dr. Fahamettin Başar, Prof. Dr. Nihat Öztoprak, Prof. Dr. Cemal Yıldız, Tamer Taşpınar, Mehmet Ersoy, Dr. Hüseyin Güzder, Süleyman Memişoğlu, İsmail Şahinkaya, Musa Kumbaroğlu, Erkan Arıkan, Can Çobanoğlu, Asuman Karaşabanoğlu, Ahmet Turfanda, Nilgün Aşçı, Nurettin Ergün ve Arif Ekşi katıldı.

-Program açılışında; TÜMBİAD Sanat Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy, Dayanışma gecemizin 4 aylık bir çalışma sonucunda ve iyi bir komite ile gerçekleştirdiklerini vurguladı. Bundan sonraki çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diledi.

TÜMBİAD Genç Girişimciler Komite Başkanı Tahsin Bayraktar, Gençlerin gelişen dünyada daha aktif olması ve STK katılımların, ilgilerin daha aktif olması gerektiğini ifade etti.

TÜMBİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahmet İncekara, TÜMBİAD’ın hazırlamış olduğu bölgelerin sorunları ve çözüm önerileri yönündeki çalışmaların bu tür sorunlara çözüm getireceğini vurguladı ve çalışmaların iller bazında da yapılması konusunda projeler yapılacağını söyledi.

TÜMBİAD Dayanışma Kurulu Başkanı  İzzettin Özen ‘’dayanışmanın ve sevginin, saygının, kardeşliğin güzel örneklerini bu akşam görmekteyiz. Bu organizasyonda emeği geçen çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum’’ dedi.

TÜMBİAD Genel Başkanı Cevdet Akay, ‘’TÜMBİAD’ın bütün komisyonların ve bu komisyonlarda görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte bu çatıyı oluşturduk. TÜMBİAD çatısının altında görev yapan sevgiyi, saygıyı ön planda tutan çalışma arkadaşlarımı bu akşam olduğu gibi hep bizlere destek olmuşlar önemli zamanlarını buraya ayırmışlardır. Kendilerine bir kez daha öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

KAYNAK: www.tumbiad.com





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir