Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5440 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2013 - 00:27

Cübbeli Ahmet Hocadan Ziyaret

Büyüt
Küçült
Cübbeli Ahmet Hocadan
Cübbeli Ahmet Hocanın Beykozlu Giresunlular Derneğini ziyaret etti

CÜBBELİ AHMET HOCA BEYKOZLU GİRESUNLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Giresun Görele’li Ahmet Mahmut Ünlü, 5 Nisan 2013 Cuma günü Beykozlu Giresunlular Derneğini ziyaret ederek hemşehrileriyle birlikte oldu.

Cüppeli Ahmet Hoca Cuma günü akşam  20.30 sularında beraberindekilerle Giresunlular Derneğine geldiler.  
Ahmet Mahmut Ünlü’nün Giresunlular Derneğine geleceğini haber alan birçok vatandaş Hocayı yakından görmek ve sohbetini dinlemek için  toplantıya yoğun katılım gösterdiler.

Dernek Sekreteri İsmail Hakkı Öztürk’ün sunumunu gerçekleştirdiği ziyaret toplantısında Dernek Başkanı Hasan Karakaya hoş geldiniz konuşması yanında Hocaefendiyi bilgilendirmek amacıyla Beykozlu Giresunlular Derneğinin çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Daha sonra Ahmet Mahmut Ünlü Hoca oturduğu yerden katılımcılara hitap etti.  Hocaefendi sözlerine, bu çatı altında bulunan herkese ve  geçmişlerine  dua ettiğini söyleyerek başladı.

Dernek başkanını dikkatle dinlediğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, derneğin çok güzel hizmetler ürettiğinin altını  çizerek, gördüm ki bu dernek güzel işler üretiyor. Yardımlaşma yapıyor, eğitim işleri yapıyor, eğlence de yapıyor. Bunlar zaten dinimizin emrettiği şeyler. Dinimiz ölçülü olmak kaydıyla eğlenmeyi de emrediyor. Onun için ben bu derneği ve yöneticilerini tebrik ediyorum.  Zaten Başkan demek hizmetkar demektir. Öyleyse bu derneğin başkanı da yöneticileri de hemşehrilerine ve halka hizmet etmek zorundadır.

Öbür taraftan bu derneğin uzun yıllardır iftar çadırı kurduğunu ve çok sayıda insanlara iftar yemeği verdiğini öğrendim. Bundan daha büyük hayır olur mu? Dedi. 
Cübbeli Ahmet Hoca kendisinin yapabilecekleri şeylerin sınırlı olduğunu, davet olduğu zaman kendisinin de müsait olması durumunda bu derneğe kendi ölçüsünde katkı vereceğini söyledi.

Hocaefendi konuşmasının bir bölümünde  kendisinin Giresun’un Görele İlçesinin Yeğenli köyünden olduğunu, orada aile büyüklerinin mezarları bulunduğunu fırsat buldukça da o mezarları ve memleketini ziyaret ettiğini söyledi.  
Kendisinin Fatih doğumlu olduğunu, babasının Kasımpaşa’da tersanede çalıştığını söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü Hoca  espiriyle karışık her şeyin aslına rucu ettiğini, kendisinin de Giresun Göreleli olduğunu tekrar hatırlatarak, bugün de Beykoz Görele’de oturduğunu ifade etti. 

Cübbeli Ahmet Hocanın Derneği ziyareti vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Birçok vatandaşın cep telefonlarıyla fotoğraf çektikleri ve video kaydı aldıkları gözlendi.  Fırsat bulabilen katılımcılar Hocaefendinin elini öptü, bazıları ise birlikte fotoğraf çektirme uğraşısı içine girdiler.

Ahmet Mahmut Ünlü hoca derneğimizden ayrılırken bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu, Dernek Başkanı  ve Yöneticilerine teşekkür ettiğini ifade etti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir