Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21551 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Mart 2021 - 14:06

Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanımıza teşekkür

 

Bölge Başkanı Kaya: “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanlığı tarafından İstanbul sözleşmesinin kalması münasebetiyle Diyarbakır ulu camiinde öğle namazı müteakip lokum ve gül suyu dağıtıldı.

Diyarbakır Aile Meclisinin üyelerinde Hasan Yosunkaya, Abdullah Gündüz, Zülfü Elbey ve Sur Ak parti sosyal politikalar başkanı Enver Geçmez ve gençlik kollarının da katkı verdiği ikram, Bölge Başkanı Eyüphan Kaya’nın TRT’ye verdiği demeçle son buldu.

“Kaya: Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz, bu sözleşmenin çok sakıncalı maddeleri vardı, 3000 dernekle 3 yıldır sakıncalarını her fırsatta anlatıyorduk, nice raporlar hazırlandı, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mesela;

3.Maddenin (f) kendi babanın kız çocuğuna nasihat etmesine dahi engel olabiliyordu.

4.Maddede “cinsel yönelim” hakkı diye bir durum vardı ki, izahı dahi zor bir durumdur.

12.Maddenin 5.bendi kadına yönelik şiddet konusunda ahlak, kültür, sözde namus ve dinden gelen değerlere devletçe mücadele etmeyi emrediyordu.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin talepleri kadın erek tuvalet ve hamam birliğine kadar gidiyordu, bir kadına “hamın efendi” demek dahi ayırımcılık sayılıyordu.

48.Madde mahkemelin olan kadın erkek arasına uzlaşmacının girmesini yasaklıyordu.

Bu sözleşmenin kalkmasıyla millet olarak başımız dik, devlet olarak yeri geldiğinde “hayır!” diyebilecek kadar bağımsız bir ülke olduğumuz anlaşıldı.” Dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir