Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9264 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2016 - 14:29

Daha çok tesise ihtiyaç var

Büyüt
Küçült
Daha çok tesise ihtiyaç

Karadeniz Bölgesinde turizmin her geçen gün daha da önem kazandığını belirten, turizmci Cemal Tokalak özellikle Giresun ilinde yeterli tesisin bulunmadığına dikkat çekerek daha yapılacak olan tesisler ile bölgeye daha fazla turist geleceğini belirtti.

Görele’nin yanı sıra Çavuşlu’nun ve bölgenin uzun yıllardır bir eksikliği olan konaklama konusunda girişimde bulunan iş adamı Yusuf Gödek tarafından yaptırılan "Gayasis Resort Otel" bölgeye hizmet vermeye devam ediyor.

Gayasis Resort Otel Genel Müdürü Cemal Tokalak ileriki yıllarda bölgede turizmin daha da

Görele’nin ve Bölgenin en modern tesilerinden birisi olan Gayasis Resort Otel ile bilgi veren Tokalak,“Gayasis Resort Hotel mavi ile yeşilin her tonunun dans ettiği Karadeniz Bölgesinde, kirazın anavatanı, fındığın başkenti Giresun'un Görele ilçesinde bulunmaktadır.

Otelimiz eşsiz güzellikteki Karadeniz'e sıfır konumdadır. Ayrıca otelimiz en önemli ulaşım akslarından Karadeniz otoyolunun kenarında olup Trabzon uluslararası havaalanı 73 kilometre, Ordu-Giresun uluslararası havaalanı da 95 kilometre ve Giresun şehir merkezine de. En son ses ekipmanları ile toplamda 150 kişiye kadar hizmet verilebilmektedir.”dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE DAHA FAZLA KONAKLAMA TESİLERİNİN AÇILMASINI BEKLİYORUZ

Karedeniz Bölgesinde Turizme yönelik gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulunan Gayasis Resort Otel Genel Müdürü Camal Tokalak,” Yaz aylarında Karadeniz Bölgesinin nüfusu dört-beş kat artmaktadır. Gerek gurbetçilerimiz gerek iç turizme katılan misafirlerimiz bölgeyi canlandırmaktadırlar. Karadeniz Sahil Yolunun açılmasıyla bu hareketlilik daha da artmıştır. Özellikle son beş yıl içerisinde sahil yolu yakınlarında çeşitli işletmeler açılarak bölgeye gelen konuklarımıza hizmet vermektedir.

Bölgemiz ve ilimize baktığımızda, Giresunlu müteşebbislerimiz Giresun Ordu ve Trabzon’a oranla daha az yatırım yapmış durumdadır. Giresun olarak ilimizin tanıtımını daha kapsamlı ve daha geniş şekilde yapmalıyız. Yakın bir geçmişte Giresun’a 25 civarında tur şirketi yetkilileri getirilerek ilimizin tanıtımı yapılmıştı. Bu önemli bir gelişmeydi. Önümüzdeki süreçte daha fazla konaklama tesislerinin ve daha fazla işyerlerinin açılmasını bekliyoruz. “dedi Ahmet CEYLAN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir