Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7187 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Ekim 2011 - 09:43

Deniz Yıldızı Derneği'nden Eğitime Katkı

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı  Derneğinden Eğitime
Giresun Deniz Yıldızı Derneği, her yıl yaptıkları büyük eğitime katkı yardımını bu sene kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirecek

Deniz Yıldızı  Derneği'nden Eğitime Katkı

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, her yıl yaptıkları büyük eğitime katkı yardımını  bu sene kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirecek

Deniz Yıldızı  Derneğinin Eğitime Desteği Devam Ediyor 

Zor şartlarda eğitim görmeye çalışan öğrencilerin ve muhtaç sahibi ailelerin sürekli yanında olan Giresun Deniz Yıldızı Derneği her yıl yaptıkları büyük eğitim yardımının bu seneki çalışmaları da hızla devam ediyor. 

Giresun Deniz Yıldızı Derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı Ferhat Deniz’in sunumunu yaptığı Deniz Yıldızı programı dün akşam ALTAŞ TV’den canlı yayınla izleyicilerin karşısına çıkarken, bir yakınının Cenazesi için Giresun’da bulunan Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi Abdullah Akgün ve İlahiyatçı-Eğitimci-Yazar İlhami Temel programın konukları oldular. 

Bu haftadaki programın gündem konusu 2011-2012 eğitim-öğretim yılında İlköğretim Okuluna yapılacak büyük sağlık ve eğitim yardımı olurken, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 

2011 Yılı  Eğitim Yardımı Kasım Ayının İlk Haftasında 

Programın sunucusu Ferhat Deniz, “2008 yılından bu yana her yıl hayırsever vatandaşlarımızın yardımı  ile ücra köşelerde eğitim gören, muhtaç öğrencilere yardım yapıyoruz. Bu yıl da bu yardımlarımızı sizlerin desteği ile bir İlköğretim okulumuza yapacağız” dedi. 

Okulun kara tahtalarının değişmesinden, öğrencilerin kırtasiye, giyim, ayakkabı, gıda gibi büyük eksiklerini gidereceklerinin altını çizerek söyleyen Deniz, “Amacımız gelecek nesillere eğitimli, kültürlü öğrenciler yetiştirmek, çocuklarımız bizlerin geleceği düşüncesi ile yardımlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Kasım ayına kadar bu büyük eğitim yardımını tamamlamayı düşünen Deniz Yıldızı  Derneği yetkilileri, kampanyaya destek olmak isteyen tüm hayırsever vatandaş, iş adamı ve hemşerimizin Deniz Yıldızı Derneği’nin internet sitesinde (www. denizyildizidernegi.org.tr) belirtilen hesap numaralarına yardımda bulunabileceklerini söylediler.  

Programa Katılım Daha Fazla Olabilirdi 

Canlı telefon bağlantıları ile programa katılan konuklar belirli miktarda yardımda bulunacaklarını taahhüt ederken, böylesine güzel projelerin devam etmesi için bu yardımların ardı arkasının kesilmemesi bekleniyor. 

Halkalılılar Hemşerilerine Destek Çıktı 

2011/2012 öğretim yılı için bir İlköğretim Okulunda eğitime katkı verebilmek amacıyla gerçekleştirilen programa konuk olarak katılan Keşap Halkalı köyünden Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi hemşerimiz Abdullah Akgün’e destek amaçlı çok sayıda Halkalı köylü hemşerimiz de programa canlı telefon bağlantısı ile katılarak yardım konusunda ellerinden gelecek her türlü fedakarlıkları yapacaklarını söylediler. 

Erdal Avcı 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir