Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6233 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Ekim 2011 - 11:17

Deniz Yıldızı Derneği'nden Televizyonda Yardım Programı

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı  Derneğinden Televizyonda Yardım
Pazar günü Van'da yaşanan depreme katkı sağlamak amacıyla perşembe günü akşam televizyon programı düzenledi.

DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN

TELEVİZYONDA YARDIM PROGRAMI 

   Pazar günü Van'da yaşanan depreme katkı sağlamak amacıyla perşembe günü akşam televizyon programı düzenledi.

   Çadır, gıda, giyecek, battaniye konularında çok zorluk çeken depremzedelere ayni ve nakdi yardımda bulunabilmek amacıyla Deniz Yıldızı Derneği, 27 Ekim 2011 Perşembe günü saat 21.00’da Ordu İli Atlaş Tv.’de yardım programı düzenledi. Gelirlerinin depremzedelere gönderileceği programda herkesin yardımda, katkıda bulunabilmesi ve birlik, beraberlik amacıyla ilimizdeki siyasi partilerin il başkanlarıyla Ordu ilinin siyasi partilerinin il başkanları, Ordu İl Müftüsü, Giresunspor Kayyum Heyeti Başkanı, Giresun Esnaf Odaları Birliği Başkanı, Giresun Dernekler Federasyon başkanı, Atlaş TV Genel Müdürü Perşembe akşamki programa davet edildi.

    Başkan Emine Acar, Perşembe günü saat 21’00’daki programda Van’daki depremzede kardeşlerimizin bu zor günlerinde yanlarında olabilmek amacıyla hazırlamaya çalıştığımız programda bugün onlara yarın bize “dost zor günün dostudur.” Onlardan ayni, nakdi yardımlarımızı esirgemeyelim. “Gün elimizi yüreğimize koyup yardım çığlıklarına kulak verme günüdür.” Biz de dernek olarak; gelen ayni ve nakdi yardımları en kısa süre içinde valiliğimizi de bilgilendirerek depremzedelere ulaştıracağız programda yardımsever insanlarımızın az çok demeden yardımlarını bekliyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, kederli ailelerine sabır, hastanelerdeki yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah ülkemiz bir daha böyle acılar yaşamaz dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir