Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7816 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Temmuz 2011 - 12:40

Diyarbakır' daki 13 şehidimiz ve Beraat Kandili

Büyüt
Küçült
Diyarbakır daki 13 şehidimiz ve Beraat
Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi KARAHÜSEYİN' in Diyarbakır' daki 13 şehidimiz ve Beraat Kandili ile ilgili açıklaması.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde teröristlerce çıkan çatışmada 13 asker şehit, 2'si ağır 7 askerimizin de yaralı olması mübarek Beraat Kandilini idrak edeceğimiz bir zamanda ciğerlerimizi dağlamış, yüreklerimizi sızlatmış gözlerimize kan ağlatmıştır. Planlı olarak özellikle son dönemlerde toplumsal birlik ve beraberliğimize, kültürel bütünlüğümüze, milli ve dini değerlerimize karşı yürütülen organize bir harekatın dış güdümlü ve halkımızın iradesine saygı göstermeyenlerin toplumsal dokumuzu  ve tarihten gelen kardeşliğimizi ve uzurumuzu  bozmaya güçlerinin yetmeyeceğini bir kez daha bilmelidirler. Gerektiğinde vatanın her karış toprağı için 73 milyon vatandaşımızın seve seve canını vermeye hazır olduklarını cümle alem-i cihan bilmelidir. TBMM  ortada şehit kanı  dururken tatil düşünmemeli, iktidarı-muhalefeti başta olmak üzere devletin bütün kurum ve kuruluşları, ilgili sivil toplum kuruluşları ile birlikte derhal toplumsal huzur ve güvenliği için milli sorunlarımıza çözüm geliştirebilmesi için bugünden tezi yok   başta sivil bir Anayasa olmak üzere gerekli çalışmalara  başlamalıdır.

Şehitlerimize  Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diler aziz milletimizin başı sağ olsun diyorum.

  

KUTLAMA MESAJI 

Beraat Kandili

 
15 Temmuz 2011 Cuma günü akşamı idrak edeceğimiz  mübarek Beraat Kandili  Ramazan ayına maddi ve manevi olarak hazır olmamız gerektiğini Ramazan ayına iki hafta kaldığını  ve bizlere yüce Rabbimizin günahlardan, kötülüklerden, manevi kirlilikten  arınmamıza rıza-i ilahiye mazhar olmamız için önemli bir fırsat olarak  görmemiz gerekir.Zaten mübarek gecelerin esas anlamı da  yüce yaratanın inançlı kullarına  hakkı ve doğruyu bulması için tanıdığı fırsatlar bütünüdür.

Mübarek  Beraat  kandilinizi tebrik eder   başta camiamız  olmak üzere tüm  İslam ve insanlık aleminin  karanlıklardan aydınlığa, çirkinlik ve ahlaksızlıktan güzelliğe,  günahlarımızın avf ve mağfiretine,  toplumsal sevgi ve kaynaşmamıza  vesile olmasını  Yüce Allah’tan temenni ve niyaz eder saygılar sunarım. 

                                                     Fethi KARAHÜSEYİN

                          Diyanet-Sen Giresun Şube  Başkanı  

             



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir