Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6748 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2011 - 18:50

Dizgine Şenliği Yapıldı.

Büyüt
Küçült
Dizgine Şenliği
Geleneksel olarak düzenlenen 11.Ören Dizgine Şenliği Ören Beldesi Dizgine mevkiinde yapıldı.

Geleneksel olarak düzenlenen Ören beldesi Dizgine Şenliğinin 11.si Ören Beldesi Dizgine mevkiinde yapıldı.
11.Dizgine şenliğine başta Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, ve çok sayıda ili temsil eden bürokrat katıldı. Şenlik açılış konuşması yapan Ören Belediye Başkanı Habip Usta, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve Eynesil Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol kısa konuşma yaparak şenliğin hayırlı olmasını dilediler.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'de yaptığı açılış konuşmasında,yöre halkıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirterek, şenliklerin insanların kaynaştığı, dostlukların daha da pekiştiği yerler olduğunu söyledi. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin,“Şenlikler gelecek nesillere aktaracağımız en değerli kültür miraslarımızdandır” Şenliğe katılanlara gönlünce eğlenmelerini dileyerek, organizede emeği geçenlere teşekkür etti.
Şenliğe katılanlar, folklor gösterisi, mahalli sanatçıların söylediği parçalar, kemençe, davul ve zurna eşliğinde horon oynayarak gönüllerince eğlendiler.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir