Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7881 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2011 - 10:21

Doğankent' te Akıllı Sınıflar Projesi Başlatıldı

Büyüt
Küçült
Doğankent te Akıllı Sınıflar Projesi
Doğankent Kaymakamlığı'nın desteğiyle Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''Akıllı Sınıflar Projesi'' ne eğitim gönüllülerinden destek gelmeye başladı.

DOĞANKENT’TE AKILLI SINIFLAR PROJESİ BAŞLATILDI
 
Doğankent Kaymakamlığı’nın desteğiyle Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Akıllı Sınıflar Projesi”’ne eğitim gönüllülerinden destek gelmeye başladı.
 
Doğankent’te bulunan İlköğretim Okullarındaki eğitim kalitesini artırmak, çağdaş ve modern sınıflarda öğrencilerin eğitimlerini sürdürmesini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında ilk hazırlıklar tamamlanarak maliyetler belirlendi.
 
Doğankent Kaymakamı Bilgehan Karanfil’in desteği ve katkılarıyla başlatılan çalışmalarda İlköğretim okulları içerisinde fiziki şartları yetersiz bulunan 38 adet dersliğin modern birer sınıf haline dönüştürülmesi için her bir derslik için yaklaşık maliyetin yer döşemelerinin de laminant yapılması halinde tüm işçilik giderleri de dahil 9 bin 890 TL mal olacağı belirlendi.
 
Projenin finansmanının gönüllü kişi ve kuruluşların katkılarıyla sağlanacağı ifade edilirken, projeye destek vermek isteyen eğitim gönüllülerinin Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Günay ile 0454 471 55 18 numaralı telefondan irtibata geçmelerinin yeterli olacağı belirtildi.
 
“Akıllı Sınıflar Projesi”nin hayata geçirilmesi için yapılan çalışma ve çağrılara da ilk yardımların gelmeye başladığı bildirildi. Projeye ilk desteğin 10 Bin TL ile bir sınıfın yapımını üstlenen Doğankent’li hemşerimiz Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Harita Mühendisi Yunus Tekin’den, ikinci desteğin 10 Bin TL ile bir sınıfın yapımını üstlenen Doğankent’li işadamlarımızdan Mimar Hasan Tekin’den geldiği, Doğankent’li bir diğer işadamımız Kamil Cihan’ında bir sınıfın yapımını üstlendiğini bildirdi. Doğankent’te faaliyet gösteren Ci-han Petrol’ün sahibi aynı zamanda Doğankent Federasyon Başkanı Serkan Cihan’da Projeye destek için Bin TL nakdi yardım yapacağını Federasyon’un sitesinden duyurdu.
 
Doğankent’te başlatılan bu eğitim seferberliğine tüm Doğankentlilerin yanı sıra Doğankent’i temsilen diğer illerimizde ve yurtdışında kurulan STK’lar ve vatandaşlarımız ile eğitim gönüllülerinin desteği bekleniyor.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir