Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9025 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2012 - 18:50

Doğankentliler Kaymakam Yavuz' u Ziyaret Ettiler

Büyüt
Küçült
Doğankentliler Kaymakam Yavuz u Ziyaret
Türk İdareciler Derneği tarafından Yılın idarecisi seçilen Kaymakam Naif Yavuz'u, ödülünü almak için geldiği Ankara'da, Doğankent'ten gelen bir grup kamu görevlisi ve vatandaş ziyaret ederek, Şırnak Uludere de uğradığı menfur saldırı nedeniyle kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

DOĞANKENTLİLER KAYMAKAM YAVUZ'U ZİYARET ETTİ 

Türk İdareciler Derneği tarafından Yılın idarecisi seçilen Kaymakam Naif Yavuz'u, ödülünü almak için geldiği Ankara'da, Doğankent'ten gelen bir grup kamu görevlisi ve vatandaş ziyaret ederek, Şırnak Uludere de uğradığı menfur saldırı nedeniyle kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

“10 Ocak Türk İdareciler Günü” dolayısıyla Türk İdareciler Derneği tarafından Ankara’da düzenlenen kutlama ve ödül töreninde Şehit Kaymakam Ersin Ateş ödülüne layık görülen eski Doğankent Kaymakamı şimdinin Şırnak Uludere Kaymakamı Naif Yavuz ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Türkiye Gönüllü Eğitimciler Vakfı tarafından Yılın Kaymakamı ödülü de verilen Yavuz bu ödülünü de 11 Ocak Çarşamba günü alacak. 

Düzenlenen törene, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin, Türk İdareciler Derneği Başkanı Sayın Saffet Arıkan Bedük, bazı eski bakanlar, bazı milletvekilleri, İçişleri Bakanlığı üst düzey yöneticileri ile vali ve kaymakamlar katıldı. 

Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı'nın organizasyonunda içlerinde belediye meclisi üyeleri Osman Murat Türk, Halil İbrahim Özden, Selahattin Alim, Aynur Efe, Beytullah Sarı, Belediye Tahakkuk Memuru İbrahim Sarı, Kaymakamlık şoförü Fazlı Sönmez, Ak Parti Doğankent ilçe yönetiminden Sevgi Kökçe, Halil İbrahim Alim, Kozköy Köyü Muhtarı Süleyman Temiz, Söğütağzı Köyü Muhtarı Mustafa Kabadayı, İlçe esnaflarından Sinan Kaya, Hakkı Mahir Karahan, Necati Tekin, Fahri Özden emekli eski Doğankent Emniyet amiri Bayram Uçar ve ailesi ile bazı vatandaşlar katıldı. 

Bugün Mariott Otel'de düzenlenen İdareciler Günü programına katılmak üzere eşi Derya ve kızı Azra Yavuz ile birlikte Ankara'ya gelen Yavuz kendisine yapılan bu ziyaretten oldukça etkilendiğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Yavuz "bu ziyaret beni ziyadesi ile mutlu etti, sizlerden biri olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum. En kısa zaman içinde Doğankent ve Doğankent halkını ziyarete geleceğim" dedi.

    


KAYMAKAM NAİF YAVUZ'DAN TEŞEKKÜR MESAJI 

Irak sınırındaki olayda hayatını kaybeden 35 kişinin ailelerine taziye ziyareti sırasında saldırıya uğrayan eski Doğankent Kaymakamı şimdinin Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, saldırının hemen akabinde kendisini telefonlarla arayarak, mesaj göndererek veya internet haber siteleri ile sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm Doğankentliler ve Giresunlulara teşekkür etti. 

Doğankent eski Kaymakamı Naif Yavuz, Doğankentlilerin ve Giresun basınının uğradığı saldırı sonrası kendisine gösterdiği ili ve alakadan dolayı kendilerine şükranlarını sunduğunu ifade ederek "Şu anda sağlık durumum çok iyi, bu çirkin olaydan dolayı beni telefonla arayan Giresun ve Doğankent halkına tek tek teşekkürler ederim. Bu zor günümde bana sahip çıkan, acılarımı paylaşan, beraber çalıştığımız günlerdeki Doğankentliler ve Doğankent bende güzel anılar bıraktı. Giresun ve Doğankent halkının yanımda olması beni mutlu etti. Bende Giresunluyum, Doğankentliyim. Benden dualarınızı eksik etmeyin. Tüm Giresun ve Doğankent halkına tekrar teşekkür ediyorum. " dedi




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir