Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5136 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2013 - 00:21

Dogankentspor' dan, Öztürk' e Ziyaret

Büyüt
Küçült
Dogankentspor dan, Öztürk e
Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden ve bazı yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Av.Sabri Öztürk'ü ziyaret ederek forma hediye etti.

DOĞANKENTSPOR’DAN, AK PARTİ İL BAŞKANINA ZİYARET.

Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özden ve bazı yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Av.Sabri Öztürk'ü ziyaret ederek forma hediye etti.

Giresun 1.Amatör Küme ’de mücadele eden Doğankentspor Derneği Spor Kulübü Yönetim Kurulu, yönetime tekrar seçilmeleri ve amatör kümeye farklı bir bakış açısı getirmek, örnek olmak için gerçekleştirdikleri ziyaretleri kapsamında, Ak Parti İl Başkanı Av.Sabri Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, kendisine Doğankentspor Kulübü’nün mavi-beyaz renkli, 28 numaralı, adının yazılı olduğu bir formayı hediye olarak verdiler.

Başkanı Yusuf Özden, beraberinde Kulüp Sekreteri Rasim Ünlü ve Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Tekin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Başkan Öztürk’e kendilerine ve spora gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, Doğankent Semt Sahası’nın sentetik çim yapılması için yardımcı olmalarını talep etti.

Başkan Öztürk’te Giresun’da sporun gelişmesi için her zaman hizmete hazır olduklarını, bunun içinde sporun altyapılarından biri olan futbol sahalarının spora daha uygun hale getirilmesi için iktidara geldikleri günden beri yatırımlara devam ettiklerini belirterek, “İl ve ilçelerimizde uygun yer temin edilebilen alanlarda futbol sahaları yaptırdık ve birçoğunun da sentetik çim saha haline gelmesini sağladık. Birkaç ilçelerimizde sentetik çim bulunmamaktadır. Bunlardan biride Doğankent ilçemiz, buraya da bu yıl içerisinde sentetik çim saha yaptırmak için gerekli girişimlerimiz oldu. Bu yılki yatırım programına alınan listelere bakacağız. Bir şekilde Doğankent ilçemize çim saha yaptırmanın yolunu bulacağız.” İfadelerini kullandı.

Doğankent İlçesine sentetik çim saha yapılması için geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Yusuf Tekin’i arayarak gerekli girişimlerde bulunduğunu ifade eden Başkan Öztürk, ziyaret sırasında aynı konunun gündeme gelmesi üzerine Bakan YardımcısıTekin’i tekrar arayarak son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Konunun takipçisi olacaklarınıaktaran Öztürk, önümüzdeki günlerde listelerin açıklanması ile konu netlik kazanacaktır ancak biz bir şekilde Doğankent ilçesine sentetik çim saha yapılmasını sağlayacağız.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir