Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6466 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2013 - 09:12

DOKA Yönetim Kurulu Toplandı

Büyüt
Küçült
DOKA Yönetim Kurulu
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) Yönetim Kurulu toplantısı bugün Ordu’da yapıldı.

Anemon Otelde gerçekleştirilen toplantıya  Vali Hasan Karahan, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Rize Valisi Nurullah Çakır, Trabzon Valisi Abdil Celilöz, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ordu TSO Başkanı Servet Şahin, Trabzon TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Artvin TSO Başkanı Kurtul Özel, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım katıldı.


Ordu Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında yapılan toplantının açılışında Vali Çiftçi,Kalkınma ajanslarının bölgelerin kalkınması adına çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek, "Kalkınma ajansları bölgelerin kalkınması adına çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Diğer bölgelerde de yapıyorlar. Ama benim burada edindiğim bilgiye göre 502 proje ve 52 milyon TL’lik çok güzel hizmetler yapılmış. İnşallah 2014 yılında çıkartılması planlanan yaklaşık 5 milyon TL’lik mali destek programı, yine turizmi hedef alan ciddi yatırımları hedef alan mali desteklerinde geleceği diğer alanlar ile birlikte güzel hizmetler yapacaktır.Bu toplantının yeni gelen valilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemize güzel hizmetler yapmayı, sürdürülebilir kalkınmayı ve turizm alanında yapılan bu yatırımların faydasını aldı dahada olacak. Geçtiğimiz yılla göre bölgemizde yüzde 60 turizm artışı var. Bunu daha da ileriye taşınması ve diğer alanlarda da yatırımların yapılması faydalı olacaktır. Ben şimdiden bütün illerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıda, tanıtım ve işbirliği faaliyetleri, 2014 yılı içerisinde çıkartılması planlanan mali destek programları, 2013 yılın doğrudan faaliyet desteği projeleri, izleme ve değerlendirme faaliyetleri görüşüldü.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir