Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6421 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2020 - 00:48

Dönüşüm projelerini yerinde anlattı

Büyüt
Küçült
Dönüşüm projelerini yerinde

Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ve Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Millet Bahçesi, Galericiler Sitesi, Selçuk Bayraktar Parkı ve Yeni Belediye Hizmet binası inşaat alanlarında incelemelerde bulundular. Belediye Başkanı Yakar, devam eden projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak tüm projelerin 2022 sonunda tamamlanacağını söyledi.

İlk olarak Bulancak Millet Bahçesi inşaat alanını ziyaret eden heyet, yüklenici müteahhit firma yetkilileri ve Sarayburnu Cami Derneği yöneticileri ile de görüşerek, yapılacak olan projenin Caminin siluetini gölgelemeyecek ve camiyi daha da ön plana çıkaracak şekilde yeniden revize edilmesi konusunda istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde projeler hakkında Belediye Başkanından bilgi alan Giresun Milletvekili Kadir Aydın, “Aynı anda bu kadar projeyi hayata geçirmenin büyük bir başarı olduğunu belirterek, geçmişten gelen birikimler ve doğru planlamalarla her şeyin mümkün olduğunu görüyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’ı tebrik ediyorum. Bizde hem şahsım, hem de diğer Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen desteği veriyoruz. Bulancak bu projelerle gerçekten dönüşen ve gelişen bir şehir olacak” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir