Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5738 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2012 - 19:10

Doymuşlular İstanbul' da Bulustu

Büyüt
Küçült
Doymuşlular İstanbul da
İstanbul'da yaşayan ilimiz Doğankent ilçesi Doymuş Köyü sakinleri hafta sonu piknikte bir araya geldiler.

DOYMUŞLULAR İSTANBUL’DA BULUŞTU

 

İstanbul'da yaşayan ilimiz Doğankent ilçesi Doymuş Köyü sakinleri hafta sonu piknikte bir araya geldiler.

 

         


Dernek Merkezi İstanbul’un Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesinde bulunan Doymuş Köyü Kültür, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edelin ve her yıl geleneksel hale getirilen piknik şöleninin 7’incisi bu hafta sonu Çavuşbaşı Arhavi Restauran Piknik alanında yapıldı.


         

 

Bu yıl oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı Piknik Şöleni sabah kahvaltısı ile başladı. Pikniğe İstanbul’da yaşayan Doymuşluların yanı sıra, Sakarya (Adapazarı), Kocaeli (İzmit), Bolu ve Bursa gibi çevre illerden gelen Doymuşluların da katılması ile yıllardır birbirini görmeyen köylüler bir araya gelerek hasret giderdi.

 

Piknik Şöleni sırasında hediye çekilişi, ödül töreni gibi etkinliklerin yanı sıra yöresel sanatçıların kemençe eşliğinde sunduğu müzik ziyafeti ile Doymuşlular gönüllerince eğlenerek bir yılın stresini üzerlerinden atmaya çalıştılar.

 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabadayı yaptığı açıklamada; bu yıl düzenlediğimiz piknik oldukça hareketli ve geniş katılımlı olarak gerçekleşti. Burada her yıl komşuluk ve akrabalık bağlarımızı güçlendirmek için geleneksel olarak bir araya geliyoruz. 7’incisini gerçekleştirdiğimiz bu yıl ki Geleneksel Piknik Şöleni’mizden elde edilen gelirin ve yapılan bağışların tamamı Doymuş Köyü’nde yapılması düşünülen Gökçebel Camii inşaatına aktarılacak. Tüm katılımcılara ve yardımlarını esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan misafir ve dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

 

Katılımcıların arasında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü İrfan M. Bekaroğulları, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Tekin, MHP Beykoz İlçe Başkanı Ali Emanet ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, Coşkun Kristalin sahibi Remzi Coşkun ve başta komşu köylerden olmak üzere çok sayıda misafir katıldı.


       

 

Çeşitli etkinliklerin sergilendiği piknikte Gökçebel Camii’ne yardım amaçlı promosyonlu hediye çekilişleri de yapıldı. Yapılan çekilişler ile katılımcılara 254 parça promosyon dağıtıldı. Dağıtılan promosyonlar arasında, çeyiz sandıkları, gömlekler, Cam mutfak eşyaları, otobüs biletleri, dershane indirim çekleri ve hastane çek-up’ları gibi değişik hediyeler yer aldı.

 

Dernek Yönetim Kurulu tarafından; derneğe destek ve yardımlarını esirgemeyen Mustafa Şahin, Ali Tekin, Bahri Aydın, Temel Bilecen, Yakup Kabadayı, Önder Şahin'e teşekkür belgesi verildi.

 

Etkinliğe katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te yaptığı kısa konuşmasında; nazik davetlerinden dolayı Doymuşlulara teşekkür ederek Doymuş Köyü’nde yapılacak olan Gökçebel Camii’ne 5 bin TL yardım sözü verdi ve bu yardımı Dernek görevlilerine ulaştırdı.

 

Programa katılan yöresel kemençe sanatçısı Yılmaz Turan, Hüseyin Çendioğlu, Osman Öner ve Mahmut Uzunömer’in türküleri ve kemençeleri eşliğinde katılımcılara hoşça vakit geçirttiler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir