Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4776 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2013 - 11:04

Dramacılar Sertifikalarını Aldı

Büyüt
Küçült
Dramacılar Sertifikalarını
Bulancak Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Drama Atölyesi " çerçevesinde,oniki haftadır çalışmalarına devam eden öğrenciler,sertifikalarını aldılar.

Drama eğitimleri Barbaros, Cumhuriyet, İstiklal ve Yunus Emre İlkokullarının 4. Sınıflarında verildi. Çocuklarımızın kişisel gelişimlerine destek sağlamak, yaratıcı düşünceleri ile girişimci ruhlarını ortaya koymayı, konsantrasyon, sayma, sözsüz iletişim ve taklit becerilerine dikkat çekmeyi hedefleyen drama eğitimlerinde 320 öğrenci sertifikalarını aldı. İlçe spor salonunda yapılan törenle öğrenciler ve aileler mutlu bir anı yaşadı.

 “ Drama Atölyesi”  sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, “  Kıymetli misafirlerimiz, sevgili çocuklarımız öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ülkemiz gün geçtikçe gelişiyor, gün geçtikçe büyüyoruz, gün geçtikçe dünyamızı daha iyi tanıyoruz, kendimizi daha iyi tanıyoruz, kendimizi daha iyi ifade ediyoruz, bizim çocukluğumuzda yaklaşık olarak 3 km’lik yoldan okula her gün bir dal odunla beraber gidip gelerek öğrenciliğimize başladık. Ama şimdi çocuklarımız kaloriferli okullarda eğitim görüyorlar ve drama eğitimi görüyorlar. Bende ilk duyduğumda dramaya, dramatik bir şey, ağlamaklı bir şey olarak anlamıştım. Ama gördüm ki böyle değilmiş aslında bu eğitimler sadece çocuklarımızı değil aynı zamanda bizi de eğitiyor, bizi de yetiştiriyor. Onun için bütün emeklerimiz, bütün varlığımız çocuklarımıza armağan olsun, feda olsun diyorum. Bu ülke hepimizin, gördüğümüz bu bayrak hepimizin, gördüğümüz bu lider hepimizin, gördüğümüz bu çocuklar hepimizin, hiç kimse bu ülkede Türk bayrağıyla orak çekici yan yana, hiç kimse bu ülkede Atatürk posteriyle Aponun posterini yan yana getirmeye hakkı yoktur ve millet olarak ta buna asla izin vermeyeceğiz. Çocuklarımızı ve sizi bir bütün olarak görünce geleceğe olan umudumuz, geleceğe olan hevesimiz ve heyecanımız kat kat artmaktadır. Katılımınız ve iştirakinizden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyor, bunların bir başlangıç olmasını, bu adımların ileriye doğru büyüyerek gelişerek devam etmesini temenni ediyorum ” dedi.

Öğrenciler almış oldukları eğitimleri eğitmenleri ile birlikte İlçe Spor salonunda sergilediler. Daha sonra SABU Sihirbaz gurubu sahneye çıkarak öğrencilere ve velilerine unutulmaz anlar yaşattılar. Renkli ve eğlenceli geçen gösteride Başkan Aydın ve bazı öğrenciler sahneye çağırılarak gösterilerde rol aldılar.

Drama Atölyesi mezunları, gruplar hâlinde sahneye gelerek alkışlar arasında sertifikalarını aldılar. Tören sonunda öğrenciler Başkan Aydın’la bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir