Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7376 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Kasım 2016 - 20:59

Dünden Bugüne Giresun Federasyonu

Büyüt
Küçült
Dünden Bugüne Giresun

Kurucular kurulundan başlayarak günümüze kadar görev yapan eski ve yeni yöneticilere Bağcılar Şehit Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Giresun Federasyonu Kurucu Başkanı Halil Kütük yaptığı konuşmada Giresun birlik beraberliğinin başladığı yerdir Giresun federasyonu. Dernekler Birliğimizden başlayan bu süreç bu vakte kadar devam ediyor. İnşallah bundan sonrada devam eder. Böyle istişare toplantılarında hep aynı kişilerin görüşleri değil hiç konuşmayan arkadaşların görüşleri alınması gerek diye düşünüyorum” dedi.

Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu yaptığı konuşmada, “bugün burada eski ve yeni yöneticilerimizle bir araya gelip istişare yapma imkânı bulacağız. Kurucular Kurulunda bulunan bu mekânın ev sahibi hemşerimiz Belediye başkanı Lokman Çağrıcı beye ikramlarından dolayı teşekkür ederim. Kurucu Başkanımız Halil Kütük başkanımıza yine bizleri yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Hasan Turan abilerimize ve Kahvaltı programımıza katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Aslında bugün bizim göreve gelişimizin birinci yıl dönümü, bir anlamda yıldönümü buluşması da diyebiliriz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı oluşturduk. Federasyon olarak geleneksel dernekler arası futbol turnuvamıza devam ettirdik. 52 takımla yaptığımız turnuvanın adını geçen yıl şehit olan Şebinkarahisarlı hemşerimiz Birkan Gündüz adını koyduk. Gençlik kollarımız 600 gençle beraber Çanakkale gitti ecdadımızı yad ettik. Afyon Giresun Şehitliğinde anma programını 5 bin kişiyle gerçekleştirdik. Afyon Giresun Şehitliğimize katkılarından dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın, Eyüp Sultan Belediye Başkanımız Remzi Aydın, Bağcılar Başkanımız Lokman Çağrıcı teşekkür ediyoruz. Ankara’da yoğun işlerine rağmen her seferinde Giresun Şehitliğine uğrayan şehitliğin şimdiki duruma gelmesini sağlayan Onursal Başkanımız Milletvekilimiz Hasan Turan abimize teşekkür ederim. Giresun’da her yıl yaptığımız yetimleri giydirme programımıza Deniz Yıldızı Derneğimizle devam ettik. Dernekler Birliği zamanında başladığımız Giresun Tanıtım Günlerinin onuncusunu Yenikapı Miting Alanında 10 numara bir şekilde gerçekleştirdik. Zaman zaman ilçe ve köy derneklerimizi ziyarete bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasından sonra gerçekleşen demokrasi nöbetlerine eksiksiz her akşam katıldık. Genelde bakacak olursak kongrede verdiğim sözleri tek tek gerçekleştiriyoruz.  Ocak ayında Mali Kongremizi yapacağız” dedi.

Belediye başkanı Lokman Çağrıcı yaptığı konuşmada, öncelikle Bağcılarımıza hoş geldiniz. Ben de bu ailenin parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bakıyorum hiçbir şey değişmemiş Hasan beyi vekil olarak Ankara’ya gönderdikten sonra acaba bu işler nasıl olacak diyenler gelsin görsünler. Maşallah Mehmet Başkan ve ekibi aynı şekilde devam ediyor.  Allah gayretinizi artırsın,  temel sağlam olunca işlerde tekleme olmaz. Giresun Federasyonunu ilk günkü aşkla yoluna devam ediyor görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Zaman zaman geliyorsunuz veya gelelim diyorsunuz istişare ediyoruz. Her zaman gelebilirsiniz, bazen işler yoğun belki zaman ayıramıyoruz olabilir. Bizim sizlere hizmetimiz boynumuzun borcudur” dedi.

İstanbul Milletvekili Hasan Turan yaptığı konuşmada, Dernekler Birliğinde Halil Kütük başkanla başladığımız Sivil toplum çalışması Federasyona kadar uzandı. Bendeniz 2 dönem başkanlığını yaptığım federasyonun şimdi de güzel işlere imza atması bizleri gururlandırıyorum. Şimdi biz Ankara’da olsak da İstanbul Milletvekiliyiz yine beraberiz. Sizlerden kopmamız imkânsız. Hepinizle ayrı ayrı anılarımız var çalışma ortamlarında bulunduk. Tabi ki federasyon başkanıyken birçok faaliyetlere imzalar attık. Mevcut başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla her zaman beraberiz. Zaten Mehmet Bey Başkan vekilimizdi çalışmalarında başarılar dilerim. Bizden bir talepleri olursa yapmaya hazırız. Zaman zaman çalışmalara katkımız oluyor. Giresun varlığı İstanbul’da çok önemli bu varlığı yaşatmak bizlerin görevi görevden kaçmayız” dedi.

Programa davetliler ve basın mensupları katılırken Mavi Karadeniz TV görüntüsü aldı. Yıllardır Giresun dernekçiliğinin içinde olan ancak bir süre önce rahatsızlanan ve tedavisi devam eden Recep Dönmez de toplantıya sağlıkçı nezaretinde katılarak arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir