Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6025 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Eylül 2011 - 10:56

Dünya Turizm Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Dünya Turizm Günü
AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK' ün Dünya Turizm günü mesajı

 Her yıl 27 Eylül tarihinde, Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Turizm Günü'nü kutluyoruz. Dünya Turizm günü uluslararası  toplum arasında turizm ve sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik değerlerin öneminin bilincini teşvik etmeyi hedeflemektedir.

     Türkiye’de turizm her yıl gelişmekte ve turist sayısında da önemli artışlar yaşanmaktadır. Ülkemiz büyük tarih ve medeniyet geçmişi, çeşitli uygarlıklara beşiklik etmesi, sevgi ve barışın evrensel mesajlarının yükseldiği bir coğrafyada bulunması dolayısıyla daima turizmin önde gelen ülkelerinden olmuştur. Doğal güzellikleri, sahip olduğu ekolojik çeşitlilik ve kültürel mirasıyla çok önemli bir yere sahip olan ülkemiz açısından turizm, diğer sektörlere lokomotiflik ederek ciddi bir ekonomik girdi sağlayan bir sektör olmanın yanı sıra, bu zenginliğini yaşatma ve geleceğe taşıma noktasında da önemli bir motivasyon kaynağı konumundadır.

     Turizm konusunda ilimiz Giresun: Adası, Kalesi, Yaylaları, tarihi evleri, camileri, ve çeşitli tarihi zenginlikleri ile önemli potansiyellere sahiptir. AK Parti iktidarı olarak amacımız ilimizde turizmi geliştirmek hak ettiği yere getirmektir. Bu vesileyle Dünya Turizm gününün Tüm turizm sektörüne ve ilimize hayırlara vesile olmasını dilerim. 
 

       

                               Av. Sabri ÖZTÜRK         

                            AK PARTİ Giresun İl Başkanı         

                                            

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir