Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5785 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2013 - 12:24

Duroglu' nda Yol Seferberliği

Büyüt
Küçült
Duroglu nda Yol
Murat KILIÇASLAN DUROĞLU BELEDİYE BAŞKANI BASIN AÇIKLAMASI

 DUROĞLUNDA YOL SEFERBERLİĞİ
 
Beldemizin yol sorunu ortadan kaldırmak için seferberlik ilan ettik.
 
Beldemiz daha önce 2 mahalleden ibaretti ancak  beldeyi köy görünümünden çıkartmak için yapılan çalışmalardan sonra katılan köylerle birlikte mahalle sayımız  5’e ulaşmıştır. Buna bağlı olarak da yol ağı yaklaşık olarak 180 km ye çıktmıştır. Arazi olarak da 2200 hektara sahip olan Beldemizin öncelikli sorunu yol ağı ve içme suyudur. Belediyemiz imkanları ölçüsündeyol sorununu ortadan kaldırmaya kararlıyız çünkü yol insan sağlığı ile doğrudan ilgilidir. En ücra noktalara kadar ambulansın ulaşması için yol atağını başlattık. Vatandaşlarımızın belini kamburlaştıran ve yük taşımaktan bel fıtığı yapan ulaşım sorununu Allah nasip ederse tamamıyle ortadan kaldırılacağız. Mevcut yolların ıslahına da ağırlık veriyoruz. ilk olarak Giresun-Dereli  eski karayolu olarak kullanılan ve Duroğlu Beldesi Homurlu Mahallesi ile merkez Ülper köyü bağlantısını sağlayan yolun 2 km kısmında yol genişletmesi, büz ve menfez çalışması, yaklaşık 5.000 m3 asfalt altı stabilize malzemesi, 1000 m3 de füller serilerek asfalta hazır hale getirilmiştir.

Halka hizmet, hakka hizmettir anlayışı ile yürüttüğümüz çalışmalarda  bizlerden desteğini esirgemeyen başta Grup Başkan Vekilimiz sayın Nurettin Canikli’ye Milletvekillerimize ayrıca  İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden  İl Başkanımız Sabri Öztürk’e şükranlarımı arz ederim.

                                              Murat KILIÇASLAN
                            DUROĞLU BELEDİYE BAŞKANI

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir