Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5572 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2012 - 10:19

Eczane Teknikerlerine Kamu Kurumu ve Hastanelerinde kadro verilmesi

Büyüt
Küçült
Eczane Teknikerlerine Kamu Kurumu ve Hastanelerinde kadro
Selahattin Karaahmetoğlu Üniversitelerin önlisans programlarından mezun olarak ''Eczane Teknikeri'' ünvanını kazanmış eğitimli kişilerin İlaç ile ilgili kamu kurumları ve Kamu Hastanelerinde istihdamının sağlanmasına yönelik çalışma olup olmadığını Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ'a sordu.

CHP GİRESUN MV. SELAHATTİNKARAAAHMETOĞLUEczane Teknikerlerine Kamu Kurumu ve Hastanelerinde kadro verilmesi

Selahattin Karaahmetoğlu Üniversitelerin önlisans programlarından mezun olarak ''Eczane Teknikeri'' ünvanını kazanmış eğitimli kişilerin İlaç ile ilgili kamu kurumları ve Kamu Hastanelerinde istihdamının sağlanmasına yönelik çalışma olup olmadığını Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ'a sordu.


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın anayasa ve meclis içtüzüğü gereğince Sağlık Bakanı Sayın Recep AKDAĞ tarafından sözlü olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim.

 

Selahattin KARAAHMETOĞLU

         Giresun Milletvekili

 Eczaneler ve ilaç sektörü ile ilgili tüm alanlarda ihtiyaç duyulan mesleki beceriyi kazandırmak, bilimsel ortamda gereken bilgi ve donanıma sahip elemanları yetiştirmek üzere Sağlık Hizmetleri, Eczane Hizmetleri bölümleri Eczane Teknikerleri yetiştirmektedir. Kamu kurumlarında, hastanelerde benzer nitelikte görevlerin, ilgisiz elemanlarca yürütüldüğünü görmekteyiz. Eczane ve ilaç sektöründe sunulan hizmetin kalitesi açısından büyük önem taşıyan bu konu ancak bu alanda eğitim görmüş kişilerin istihdamının artırılması ile mümkün olacaktır. Buna paralel olarak; Eczane Teknikerlerinin, kamu hastaneleri ve kamu kurumlarında “Eczane Teknikeri” kadrolarında istihdamı konusunda bir çalışmanız var mıdır?




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir