Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7155 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Eylül 2011 - 10:27

Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Büyüt
Küçült
Eğitim-Öğretim Yılı Açılış
Değerli Eğitim Yöneticileri ve Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler; Saygıdeğer Veliler;

Bugün ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2011–2012 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.               Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, bu eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.               Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir.               Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi, nitelikli, eğitimli ve üretken insan gücüyle mümkün olabilmektedir. Belirlenen hedeflere ulaşabilmek için öğrenme ortamlarının gerçekleştirildiği mekânlar olan okullarımızdaki tüm kaynakların etkili ve verimli kullanılması, öğrenmeye uygun ortamların oluşturulması önem arz etmektedir.               Günümüz dünyasında toplumların, ülkelerin çağdaşlık düzeyi eğitimde yakaladığı başarı, sahip olduğu bilim ve teknolojinin kalitesi ile ölçülmektedir. Ülkeler arasındaki zenginlik ve kalkınmışlık yarışı da en çok eğitimle kazanılabilir.  Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesini yakalamak ve onun da üzerine çıkmak için eğitimde başarılı olmanın zorunlu olduğu artık tartışmasız bir gerçektir.               SevgiliÖğrenciler;

            Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. İnsanları sevmeyi, barışı, kardeşliği önemsemeyi, hoşgörüye dayanan anlayışı ve yaklaşımı benimsemelisiniz. Derslerinize çok çalışınız. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Bu hedefiniz doğrultusunda da başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini asla unutmayınız. Bilmediğiniz, merak ettiğiniz her şeyi sorunuz, sorgulayınız, araştırınız.
              Değerli öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimiz;               Amacımız; geleceğimiz olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amacı doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmektir. Bunu sağlamak için sizlerle birlikte yeni gelişmeleri dikkate alarak var gücümüzle çalışacağız. Çevreyle iç içe, toplumla bütünleşmiş, değişim ve gelişime açık eğitim yuvaları olarak 2011–2012 eğitim-öğretim yılını hep birlikte  başarıyla  tamamlayacağımız noktasında sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır.               Değerli veliler;               Çocuklarınız için okullarımız ile sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmanız çok önemlidir. Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerinizin başarılarını arttıracaktır. Bu sebeple sizlere ve çocuklarınıza sağlık ve mutluluk dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.               Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir