Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8161 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2021 - 21:18

EĞİTİMCİ ARİF DEDE TEŞEKKÜR YAĞMURUNA TUTULDU.

Büyüt
Küçült
EĞİTİMCİ ARİF DEDE TEŞEKKÜR YAĞMURUNA
İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği Başkanı Arif Dede Nisan 2021 tarihinde Kutlu Yayın Evi  tarafından yayımlanan "Eğitim Yöneticisi ve Öğretmenler İçin Yönetimde Protokol Kuralları ve Kurumsal İletişim" adlı 195 sayfalık kitabı yurt genelinde Eğitimciler tarafından yoğun ilgi görürken engin tecrübeleri ile eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür yağmuruna tutuldu.
Eğitimci ve Mütevazı kişiliği ile Alucra  halkının ve Eğitim camiasının takdirini Alan Arif Dede'ye İstanbul İl Milli Müdürü Levent Yazıcı Gelişen ve değişen dünya şartlarında mesleğini icra ederken öğrenmeye devam eden öğretmenlerimizin can simidi olan  İstanbul Öğretmen Akademileri projesine vermiş olduğununuz eğitim desteğinden dolayı teşekkür edti.
Yönetici Akademisi Koordinatörü Şirin Şükran Aydınoğlu ve Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Ayşe Hümeyra Ökten tarafından ortak yayımlanan teşekkür metninde ise şu sözlere yer verildi; "Geleceğini Değiştirmek İstiyorsan Kendini Geliştir" İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Yönetici Akademisi" adına teşekkür ederim. Her damlası eğitim paydalarını temsil eden okyanusa benzeyen İstanbul Öğretmen Akademileri'nde, akademik birikiminiz ile gelecek nesilleri yetiştirenlere fener olduğunuz için desteğinizi ,samimiyetinizi her zaman hissettirdiğiniz için bir kez daha ekte yer alan belge ile teşekkür etmek istedik.
Yollarının eğitimde kesiştiği nice günler olması dilekleri ile saygılarını sundudular.
Eğitim uzmanı Arif Dede kendisine yöneltinen teşekkürler için yapmış oldu açıklamada  "Marifet İltifata Tabidir" anlayışı ile duyarlı davranmak ve bir teşekkür etmek ,adanmışlık  anlayışını ilke edinerek engellere rağmen Vatanına,Milletine hizmet etmeye yılmadan devam eder. Emeği gecenlere teşekkür ederim dedi
Haber : Yavuz Kayacık



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir