Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5190 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2012 - 18:29

''Ekibimizin Özverili Çalışması Takdire Değer''

Büyüt
Küçült
Ekibimizin Özverili Çalışması Takdire
Dereli Kümbet yolunda soğuk hava şartlarına rağmen İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarına özveri ile devam ediyor.

''Ekibimizin Özverili Çalışması Takdire Değer''

Dereli Kümbet yolunda soğuk hava şartlarına rağmen İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarına özveri ile devam ediyor.


İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının tüm olumsuzluklarına ve soğuk havaya aldırmadan çalışmaların tamamlanması için ara vermeden çalışıyor.

İl Genel Sekreteri Mehmet Emür, beraberinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Mustafa Kemal Bilgin’le  incelemeler de bulunmak için gittiği bölgede çalışmaları yerinde izleyerek, ekibimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Emür, “Ekibimizin bu özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir, Kuşkusuz idaremize bağlı diğer birimlerde çalışan mesai arkadaşlarımızda aynı özveriyi göstermektedir ” dedi.

Genel Sekreter Emür, “ Geçtiğimiz yıllarda yaşanan afet nedeniyle alt yapısı büyük zarar gören Kotona Kümbet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. 17,5 km uzunluğundaki bu yolumuzun standartlarını yükseltmek için bir yandan hasar gören duvarları yenileniyor, diğer yandan yolda bulunan kot farkının giderilmesi için dolgu çalışması ve menfez çalışmalarımız sürdürülüyor. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladığımızda, yolumuzun asfalt bakımına da başlanmış olacak. Ayrıca daha önce yürüttüğümüz çalışmalarla yol boyunca V kanalları ve oto korkuluk çalışmaları da idaremiz tarafından tamamlanmış durumdadır” diye konuştu.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Kemal Bilgin ise, söz konusu yol üzerinde çalışmalar dört ekip halinde devam etmekte olduğunu belirterek, Asfalt ekibinin,  7 kamyon,1 silindir,1 greyder ile stabilize ekibinin ise idaremize bağlı ve kiralık araçlarla 4 kamyon, 3 ekskavatör, 2 silindir, 2 yüklenici ve 1 greyder ile 3 ayrı noktada yol dolgusu ve stabilize çalışması şeklinde toplamda 22 kişilik ekiple çalışmalarını sürdürülmekte olduğunu söyledi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir