Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7739 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Eylül 2013 - 14:17

Emir Eş Hoca İle Tefsir Dersleri Başlıyor…

Büyüt
Küçült
Emir Eş Hoca İle Tefsir Dersleri
Çamoluk Derneği Gençlik Komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

Emir Eş Hoca İle Tefsir Dersleri Başlıyor…

Çamoluk Derneği Gençlik Komisyonu çalışmalarına devam ediyor.

Nisan 2013 döneminde başlayan ve yaz tatili nedeni ile bir süre ara verilen ‘’Emir Eş Hoca ile tefsir dersleri üniversite öğrencisi ve mezunların da‘’ katılımıyla 02 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek. Daha önce Kızılcahamam Kültür Platformu, Memleket Ziyareti Çamoluk, Ecdada Vefa Çanakkale gibi organizasyonları ve her ay burs verilen öğrenciler için düzenlenen seminerler ile çoğu il derneklerine bile örnek olan Çamoluk Derneği Gençlik Komisyonu bu sezon çok farklı projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamlı projeler hakkında konuşan Gençlik Komisyon Başkanı Vural Selimoğlu;

“Değerli ağabeylerimizden çok önemli bir miras teslim aldık. Göreve başladığımızdan beri ‘Gayemiz insanlığa hizmettir’ dedik ve bir yola çıktık. Yavuz Sultan Selim hazretlerine nasıl ki hoca efendi “Hakimul Haremeyn (Mekke ve Medinenin hakimi/sahibi) olan hükümdar” diye övgü dolu sözler ile hitap edince bu durumu kabullenmeyip, “-Ben Hakimul Haremeyn (Mekke ve Medinenin hakimi/sahibi) olamam. Oranın sahibi Allah’dır. Ben olsam olsam “Hadimul Haremeyn” (Mekke ve Medinenin hakimi/sahibi) olurum” diye cevap vermiş. İşte biz de bu düsturla kendimizi memleketimizin hizmetkarları gördük. Tabi görev aldığımız bu dönemde bizden önce Gençlik Komisyonu başkanlığını yürüten Sami Cebeci ve Mustafa Kürkçü ağabeylerimiz ve onların ekipleri gerçekten de çok büyük hizmetlerde bulunmuşlar. Bugün birçok projeyi hazırlayıp yönetime sunabiliyor ve yönetim de bize her türlü destekte bulunuyorsa bunun zeminini hazırlayan ağabeylerimizin bunda payı çok büyüktür. Gençlik Komisyonu gibi bir odamız bulunuyor ki hiçbir ilçe derneğinde böyle nezih bir oda yok. Bu yıl gerek bursiyer öğrencilerimiz gerekse mezun olmuş çok değerli arkadaşlarımıza yönelik programlarımız olacaktır. Bu bağlamda ‘Emir Hoca ile Tefsir Dersleri’ ne çok önem veriyoruz.” dedi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir